Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Pulberi și semințe
PLANT COLLAGEN Organic Superfood Mix, 120g ECO| Your Super
Adauga la WishlistManufacturer >>
PLANT COLLAGEN Organic Superfood Mix, 120g ECO| Your Super

PLANT COLLAGEN Organic Superfood Mix, 120g ECO| Your Super

139.00 Lei

SKU: 3432

Cantitate:

PLANT COLLAGEN Organic Superfood Mix, 120g | Your Super PLANT COLLAGEN este un mix de superalimente organice care protejează colagenul natural și contribuie la sănătatea și hidratarea pielii. Încearcă-l și tu! Colagen natural din plante Contribuie la sănătatea și hidratarea pielii Conține 6 superalimente organice Formulă dezvoltată de nutriționiști holistici Vegan, 100% natural, fără gluten, fără aditivi, fără conservanți, fără GMO, fără nimic artificial.
Descriere

PLANT COLLAGEN Organic Superfood Mix, 120g |

Your Super PLANT COLLAGEN este un mix de superalimente organice care protejează colagenul natural și contribuie la sănătatea și hidratarea pielii.

Încearcă-l și tu!

Colagen natural din plante

Contribuie la sănătatea și hidratarea pielii

Conține 6 superalimente organice Formulă dezvoltată de nutriționiști holistici Vegan, 100% natural, fără gluten, fără aditivi, fără conservanți, fără GMO, fără nimic artificial. Gust: Aroma neutră, cu o notă de vanilie

Conţine doar 6 ingrediente active, 100% naturale.

Gramaj: 120g | 24 porții - 5g per porție

COLAGEN NATURAL DIN PLANTE PENTRU MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII PIELII Este important să te simți la fel de bine la interior, precum te simți la exterior - de aceea am creat Plant Collagen. Acest amestec unic pentru frumusețe combină 6 superalimente organice (inclusiv ciupercile tremella și aloe vera) care protejează colagenul natural și menține sănătatea pielii, îmbunătățindu-i elasticitatea și textura. Cum se consumă? Pentru maximum de beneficii, se administrează zilnic. Adaugă două lingurițe de PLANT COLLAGEN în smoothie-uri, fulgi de ovăz și latte-uri. Pentru beneficii optime, îți recomandăm să consumi produsul în cure de 12 săptămâni (cel puțin 2 cure/an). Pentru o cură completă vei avea nevoie de 360g (3 cutii). Mod de păstrare: A se depozita la loc uscat şi răcoros. Închide bine cutia după fiecare utilizare.

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2022 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.