Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Promoții
Pachet Afecțiuni Glicemice - Măslin Extract Forte 180cps + 50% GRATUIT Castravete Tibetan 120pcs
Adauga la WishlistManufacturer >>
Pachet Afecțiuni Glicemice - Măslin Extract Forte 180cps + 50% GRATUIT Castravete Tibetan 120pcs
Economiseşti45.00 Lei

Pachet Afecțiuni Glicemice - Măslin Extract Forte 180cps + 50% GRATUIT Castravete Tibetan 120pcs

-24%190.00 Lei145.00 Lei

SKU: SKU-PAGCTM

Cantitate:

Pachetul Afecțiuni  Glicemice conține:

 

1x Măslin Extract Forte 180 cps

1x Castravete Tibetan 120 cps

 

Descriere

 

Pachet Afecțiuni Glicemice - Măslin Extract Forte 180cps + 50% GRATUIT Castravete Tibetan 120pcs

 

Pachetul conține:

 

1x Măslin Extract Forte 180 cps

1x Castravete Tibetan 120 cps

 

 

Măslin Extract Forte 180 capsule

 

Asociază efectul antiinfecțios și reglator al metabolismului, al extractului pur de frunze de măslin, cu acțiunea imunostimulentă a rădăcinii de Astragalus. Rezultatul este un produs extrem de eficient în caz de infecții gripale, ca adjuvant în infecții bacteriene sau fungice. Extractul de măslin reduce puternic glicemia, colesterolul, trigliceridele din sânge. Reglează tensiunea arterială și previne depunerile de grăsimi pe vasele de sânge. Totuși, cea mai spectaculoasă rămăne acțiunea sa în tratarea infecțiilor, încă foarte puțin cunoscută, dar extrem de intensă, fie că vorbim de infecții herpetice, cu viruși hepatici, gripali etc.

 

Extractul de frunze de măslin și imunitatea

Frunzele de măslin, sub formă de extract, sunt printre cele mai puternice imunostimulente cunoscute în lume. Apoi, măslinul are efecte antivirale foarte puternice, atât de puternice încât chiar și în cazul bolnavilor de SIDA, ingerarea de doze mari de extract de măsline, au dus la redresări spectaculoase ale numărului de celule imunocompetente, dar și a capacității de apărare a organismului pe ansamblu. Principiile active pe care aceste frunze le conțin sunt PRINTRE CELE MAI BUNE ANTIINFECȚIOASE DIN LUME.

Iată, mai exact, câteva acțiuni ale extractului de frunze de măslin:

 • distruge direct virușii și bacteriile din tubul digestiv, dar și de pe traiectul urinar și respirator
 • penetrează celulele deja infectate și blochează replicarea virușilor
 • stimulează răspunsul imun la apariția oricărui microb invadator
 • distruge protozoarele, bacteriile și alte microorganisme care produc toxiinfecțiile alimentare
 • întărește membrana celulară, făcând celulele sănătoase mai puțin vulnerabile la infecții

Acest remediu nu interfereză negativ cu acțiunea antibioticelor, antifungicelor sau a antiviralelor de sinteză, fiind un ajutor valoros în practic orice tip de infecție, de la banala răceală, până la infecțiile intraspitalicești bacteriene sau fungice, atât de greu de tratat pe cale clasică.

 

Ingrediente/capsulă
Frunze de maslin (Olea europaea), extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleuropeina –175mg; Frunze de maslin (Olea europaea), pulbere – 122,5 mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, pulbere – 52,5 mg; capsula tare de gelatina – 100 mg.

 

Mod de utilizare:
Câte 1-2 capsule, de 3-4 ori pe zi.

 

Efecte:
Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; participă la eliminarea naturală a microorganismelor „neprietenoase”; ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ; contribuie la menținerea în limite normale a glicemiei, colesterolului și trigliceridelor; contribuie la funcționarea normală a aparatului cardiovascular și la menținerea în limite normale a tensiunii arteriale.

 

Indicații:
Infecție gripală, pneumonie (virală sau bacteriană), adjuvant în toate tipurile de infecții ale căilor respiratorii, în infecții ORL, diabet de tip I și II, ateroscleroză, hipertensiune, deficiente imunitar, hepatită virală B și C, toxiinfecție alimentară, colesterol și trigliceride mărite, cistită (infecție urinară), nefrita, pielita, infecție HIV, infecție herpetică, TBC, pneumonie, infecții digestive bacteriene, infecții digestive virale.

 

Precauții:
Se va administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează. Produsul este un puternic colecistochinetic și hipoglicemiant – dacă apar simptome ca disconfortul abdominal, amețeală sau senzația de greață, capsulele se vor fi administrate imediat dupa masa.

 

Contraindicații:
Calculi biliari, poate provoca migrarea acestora.

 

Prezentare:

Flacon cu 180 capsule.

 

Castravete Tibetan 120 capsule

 

Castravete tibetan - insulina verde - este un produs foarte intens ca acțiune, cu o concentrație ridicată de principii active, destinat în principal persoanelor diabetice, dar și celor care au valori ridicate ale colesterolului sau ale trigliceridelor, precum și celor care suferă de afecțiuni cardiovasculare cronice. De asemenea, aceste ingrediente protejează vederea, ajută la o vindecare mai rapidă a rănilor, stimulează activitatea rinichilor – elemente de maximă importanță pentru calitatea vieții diabeticilor.

 

Stabilizantele glicemiei sunt cele mai importante componente ale amestecului, deoarece pe de o parte scad glicemia, iar pe de altă parte împiedică variațiile puternice ale acesteia. Efecte de stabilizare a glicemiei au frunzele de Gymnemasi, mai ales extractul de fructe de Castravete Tibetan, o plantă cu efecte redutabile în diabet.

Castravetele tibetan (Momordica) este supranumit și insulina verde, fiind o plantă cu acţiune insulinică, adică sporeşte secreţia de insulină la nivelul pancreasului. Multe cercetări arată că această legumă, determină creşterea producţiei de celule beta din pancreas, ceea ce duce la o îmbunătăţire în producerea de insulină din organism. Insulina vegetală conține 17 aminoacizi, din care 16 sunt identici cu aminoacizii insulinei bovine, folosite în medicina tradițională.

Hipoglicemiantele sunt cele care produc o scădere destul de abruptă asupra glicemiei, atât prin acțiune directă (conține substanțe cu efect similar cu cel al insulinei), cât și prin acțiunea de stimulare a secreției endocrine a pancreasului. Plante puternic hipoglicemiante sunt măslinul, anghinarea și Gymnema.

 

Extractul din frunze de măslin are un efect foarte puternic de scădere a glicemiei, sesizabil – la cele mai multe persoane – la câteva zeci de minute după ingerare. De asemenea, ajută la prevenirea afecțiunilor cardiace și vasculare ce apar ca și complicații ale diabetului.

 

Extractul de Anghinare acționează asemeni insulinei în organism, scăzând rapid glicemia. De asemenea, Anghinarea stimulează secreția endocrină și exocrină a pancreasului, protejează vasele de sânge, ajutând la prevenirea unor complicații ale diabetului, cum ar fi ateroscleroză, arterita obliteranta.

 

Gymnema sylvestre este o plantă tropicală, folosita de milenii în medicina Ayurveda, supranumită și distrugătorul de zahăr. Este un excepţional reglator al glicemiei şi totodată un ajutor pentru pancreas. Această plantă scade pofta de dulce (fatală diabeticilor) și ajută organismul să utilizeze mult mai eficient insulina produsă de propriul pancreas.

 

Hipocolesterolemiantele au, așa cum o arată și numele, un efect de scădere a valorilor colesterolului total și a colesterolului rău (LDL). În cazul dat, însă, acțiunea acestor ingrediente nu se oprește aici, ele având și efecte de scădere a trigliceridelor și a tensiunii arteriale, extrem de importante în prevenirea și combaterea efectelor secundare ale diabetului. Din această categorie fac parte păpădia, anghinarea, frunzele de măslin și Turmericul (Curcuma longa).

 

Turmericul (Curcuma longa) este o plantă care a atras de-a lungul timpului atenția specialiștilor datorită complexității sale terapeutice. Acesta are un efect de scădere a colesterolului rău (LDL), reduce cantitatea de grăsimi (trigliceride) din sânge, prevenind depunerea lor pe artere.

 

Extractul de păpădie este un adevărat elixir pentru ficat, ajutându-l să se regenereze și să funcționeze normal. Are rolul de a repara avariile produse de medicația antidiabetică, dar și de a regla valorile colesterolului și grăsimilor din sânge, care sunt critice la persoanele cu diabet.

 

Indicații:

 • diabet de tip II, aflat sau nu sub tratament medicamentos
 • diabet insulinotratat, de tip I sau II – administrarea se va face sub supravegherea specialistului, pentru reglarea numărului de unități de insulină
 • diabet asociat cu valori ridicate ale colesterolului si ale trigliceridelor
 • valori ridicate ale colesterolului
 • valori ridicate ale trigliceridelor
 • sindrom hipermetabolic
 • adjuvant în hipertensiune
 • adjuvant în ateroscleroză
 • adjuvant în arteriopatii diverse
 • adjuvant în ischemia cardiacă
 • adjuvant în obezitate (mai ales la consumatorii predilecți de produse bogate ăn zahăr sau amidon);
 • sindrom hipermetabolic

 

Mod de utilizare:
Se iau 2-4 capsule pe zi. În primele 3 zile, se ia câte o singură capsulă pe zi, doza crescând, apoi gradat, astfel încat organismul să aibă timp să se acomodeze cu administrarea produsului.

 

Ingrediente/capsulă:
Momordica (Momordica charantia), fructe, extract hidroalcoolic, uscat: 200mg; capsulă de gelatină; Măslin (Olea europaea), frunze, pulbere: 50mg; Șofran- de-India (Curcuma longa/ Curcuma sp.), rizom, pulbere: 50mg; Gymnema (Gymnema sylvestre), frunze, extract cu min 25% acid gimnemic: 40mg; Măslin (Olea europaea), frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleuropeină: 20mg; Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract uscat cu min. 2,7% derivați de acid cafeic: 20mg; Păpădie (Taraxacum officinale), rădăcină, pulbere: 20mg.

 

Acțiuni fiziologice:
Contribuie la buna funcționare a pancreasului, la menținerea în limite normale a glicemiei, a colesterolului și a trigliceridelor; contribuie la menținerea unei receptivități normale a organismului la insulină și la buna gestionare a metabolismului zaharurilor și grăsimilor.

 

Precauții, contraindicații:
Produsul contribuie la scăderea glicemiei, astfel că persoanele care iau medicație antidiabetică vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist pentru ajustarea medicației.

 

Prezentare:

Flacon cu 120 capsule

 

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2021 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.