Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Promoții
Pachet Imunitate - Vitamina C, Vitamina D, Zinc + Vitamina C lichidă CADOU
Adauga la WishlistManufacturer >>
Pachet Imunitate - Vitamina C, Vitamina D, Zinc  + Vitamina C lichidă CADOU
Economiseşti75.00 Lei

Pachet Imunitate - Vitamina C, Vitamina D, Zinc + Vitamina C lichidă CADOU

-29%260.00 Lei185.00 Lei

SKU: SKU-ILPVCVDZ

Cantitate:

Asigură necesarul terapeutic în stimularea sistemului imunitar, ca remediu natural în caz de infecții virale și bacteriene, infecții ale căilor respiratorii superioare, alergii, etc.

 

Pachetul conține:

1x Vitamina C alcalină 120 cps

1x Vitamina D Naturală 60 cps

1x Zinc Seleniu și Vitamina C 90 cps

1x Vitamina C lichidă Bio 500 ml CADOU

 

 

 

Descriere

 

Pachet Imunitate - Vitamina C, Vitamina D, Zinc + Vitamina C lichidă CADOU

 

Organismul uman are nevoie de susținere suplimentară în fața diverselor afecțiuni virale sau bacteriene, în special în apropierea sezonului rece, în perioadele de efort fizic sau intelectual intens, pe parcursul dietelor restrictive sau după perioade de convalescență.

Pachetul asigură necesarul terapeutic în stimularea sistemului imunitar, ca remediu natural în caz de infecții virale și bacteriene, infecții ale căilor respiratorii superioare, alergii, etc.

 

Pachetul conține:

 

1x Vitamina C alcalină 120 cps

1x Vitamina D Naturală 60 cps

1x Zinc Seleniu și Vitamina C 90 cps

1x Vitamina C lichidă Bio 500 ml CADOU

 

Vitamina C alcalină 120 capsule

 

Este o formă 100% naturală de vitamina C, obținută din extracte de plante și fructe medicinale, precum și din minerale în stare pură, nemodificată.

 

Are rol benefic în:

 

viroze gripale (răceli), infecții respiratorii bacteriene
infecții urinare - produsul are efect antibiotic, antifungic și imunostimulent. Mineralele alcaline pe care le conține ajută la menținerea unui pH ridicat al urinei, în condițiile în care substanțele antibiotice, de sinteză sau naturale, au nevoie de un mediu alcalin, pentru a fi eficiente
creștere la copii și adolescenți - ajută la dezvoltarea optimă a oaselor, dar și a sistemului nervos sau endocrine
alergie, boli auto-imune
Vitamina C alcalină este un foarte bun stimulent imunitar, ajută la o asimilare optimă a vitaminelor și mineralelor esențiale, asigură un efect antioxidant fără a produce anomalii ale pH-lui unor secreții ale organismului.

 

Ingrediente/capsulă:


Dolomită pură cu granulație de max. 250 µ: 300mg; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min 17% acid ascorbic: 180mg*; capsulă tare de gelatină; Portocal-amar (Citrus aurantium), fructe, coajă, pulbere: 75mg; Grapefruit (Citrus maxima), sâmburi, extract apos 4:1:45mg.*Doza maximă: 6 capsule/zi furnizează 183,6mg vitamina C, reprezentând cca 230%VNR (Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011).

 

Mod de utilizare:


Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

 

Acțiuni fiziologice:


Vitamina C contribuie la formarea colagenului, pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor, a dinților și gingiilor și a pielii; susține metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos; contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, și la reducerea oboselii și extenuării; crește absorbția fierului; fructele de Portocal-amar, dolomita și extractul de Grapefruit susțin funcția digestivă.

 

Precauții și contraindicații:


Constipație cronică.

 

Prezentare: Flacon cu 120 capsule

 

Vitamina C lichidă Bio 500 ml
Vitamina C este un foarte bun stimulent imunitar, ajută la o asimilare optimă a vitaminelor și mineralelor esențiale și asigură un efect antioxidant.

 

 

Vitamina C Lichidă Bio:

 

  • Este un puternic antioxidant
  • Se administrează ușor
  • Are gust plăcut de fructe
  • Inglobează efectele binefăcătoare ale Acerolei (Vișina de Barbados)
  • Conține peste 150 fitonutrienți

 

Vitamina C este un nutrient esențial vieții, solubil în apă, implicat în producția de glucocorticosteroizi și de anumiți neurotransmițători (substanțe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic și al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, care facilitează absorbția fierului la nivelul tubului digestiv.

Vitamina C lichida BIO inglobeaza efectele binefacatoare ale Acerolei (Visina de Barbados), contine peste 150 de fitonutrienti, printre care si bioflavonoidele.

 

Proprietatile Vitaminei C lichide 100% naturale:

 

- Vitamina C lichida BIO este necesară la producerea de colagen în țesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente în întreg organismul, asigurându-i acestuia o structură stabilă, dar flexibilă. Unele țesuturi au un procentaj mai ridicat de colagen în conținut, în special pielea, membranele mucoase, dinții și oasele.

- Vitamina C lichida BIO este necesară la sinteza dopaminei, noradrenalinei și adrenalinei în sistemul nervos sau în glandele suprarenale.

- Vitamina C lichida BIO este de asemenea necesară la sintetizarea carnitinei, care este importantă în transferul energiei la nivelul celulelor.

- Este un puternic antioxidant.

 

Nici un organ nu face rezerve de vitamina C ca funcție principală a sa, așa că organismul rămâne foarte repede fără această substanță dacă nu există un aport continuu care să fie absorbit prin sistemul digestiv.

 

Ingrediente: suc din fructe de Acerola (Malpighia glabra)* – 100% pur (*cultura certificata BIO)

 

 

Sugestii: Vitamina C lichida poate fi amestecata cu apa, sucuri sau poate fi servit cu gheata ca un smoothie racoros. Nu se amesteca cu bauturi fierbinti!

 

 

Mod de utilizare:

Adulţi: 30 ml pe zi.

Copii sub 16 ani: 15 ml pe zi.

Acest produs nu este conceput pentru a fi folosit la bebeluşi.

Este de preferat să se bea sucul cu jumătate de oră înainte de masă.

 

Vitamina D Naturală 60 cps


Contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a sistemului imunitar; participă la procesul de diviziune celulară.

Vitamina D se obține atunci când pielea este expusă la soare iar din acest motiv, este cunoscută ca vitamina soarelui. Cu toate acestea, organismul nu poate produce întotdeauna suficientă vitamina D. Din acest motiv, suplimentarea cu aceasta vitamină este importantă, pentru că deficiența afectează starea generală de sănătate. Oamenii de stiintă îşi pun mari speranţe în vitamina D. Aceștia o numesc vitamina minune, deoarece previne apariţia diabetului, cancerului, bolilor de inimă sau chiar a depresiei.

 

Acțiuni fiziologice:

Contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a sistemului imunitar; participă la procesul de diviziune celulară.

 

 

Are rol benefic în:

· funcționarea optimă a sistemului imunitar, rezistență scăzută la infecții

· reducerea riscului de a dezvolta diabet sau boli de inimă

· prevenirea şi tratarea multor forme de cancer, de la cel de colon, de sân sau de prostată

· prevenirea depresiei. Vitamina D joacă un rol esenţial în funcționarea sistemului nervos, iar studiile confirmă că administarea dozelor crescute de vitamina D sunt asociate cu o ameliorare vizibilă a simptomelor depresiei.

· osteoporoză

· oboseală cronică

 

 

Vitamina D naturală este obținută din drojdie de bere. Drojdia de bere din care se extrage Vitamina D, face acest oligoelement perfect asimilabil. Astfel, această compoziție are un procent de asimilare foarte eficient și tolerat excelent de către organismul uman.

 

Compoziție:

Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), uscată și dezactivată, pulbere: 422mg; capsulă tare de gelatină; Drojdie-de-bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu vitamina D*: 28mg. *Doza zilnică recomandată aduce: 5,6 mcg (224 UI): 112%VNR (Valori Nutriționale de Referință).

 

Ingrediente/capsulă

Drojdie-de-bere (Saccharomyces cerevisiae), uscată și dezactivată, pulbere: 422mg; capsulă tare de gelatină; Drojdie-de-bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu vitamina D*: 28mg. *Doza zilnică recomandată aduce: 5,6 mcg (224 UI): 112%VNR (Valori Nutriționale de Referință).

 

Mod de utilizare

1 capsulă pe zi.

 

 

Zinc Seleniu și Vitamina C 90 cps

 

Tratamente cu antibiotice și antivirale – efectele imunostimulente ale zincului, seleniului și ale vitaminei C naturale se recomandă pentru creșterea eficienței tratamentelor cu antibiotice și antivirale.

Alergie – vitamina C și zincul natural au un efect de reglare a reacției sistemului imunitar, calmând reacțiile alergie cu manifestări respiratorii, cutanate sau digestive. Acest supliment este recomandat și în cazul astmului și a rinitei alergice.

Întârzieri de creștere și de dezvoltare intelectuală la copii – zincul și vitamina C naturală ajută la dezvoltarea normală a sistemului osos și muscular la copii, precum și a funcțiilor cognitive ale creierului. Seleniul este cel care asigură protecția copiilor la disfuncții endocrine (la nivelul tiroidei, gonadelor, suprarenalelor).

 

 

Depresie, depresie bipolară, sindrom depresiv anxios – zincul și seleniul sunt stimulente al secreției de dopamină – neurotransmițătorul responsabil pentru stările de tonus psihic, optimism, relaxare.

Acnee, psoriazis, dermatite alergice – studiile făcute de dermatologi au arătat că administrarea seleniului și zincul contribuie la normalizarea proceselor trofice la nivelul pielii, la vindecarea infecțiilor, în timp ce vitamina C naturală ajută la reglarea reacțiilor imunitare.

Prostată – studiile arată că seleniul și zincul sunt foarte eficiente în prevenirea și tratarea adenomului, dar și a cancerului de prostată.

Potență, fertilitate masculină – zincul și seleniul îmbunătățesc potența, previn instalarea andropauzei premature, normalizează apetitul sexual. Ele determină creșterea concentrației de

spermatozoizi, ajutând la dezvoltarea lor normală (din punct de vedere morfologic și funcțional) și la creșterea motilității lor.

Fertilitate la femei – cura cu zinc și seleniu previne apariția așa-numitelor menstre anovulatorii (fără eliminarea ovulelor), dar ajută și la maturizarea completă a ovulului, așa încât acesta să fie apt de procreere în timpul ovulației.

Boala canceroasă – zincul și, mai ales, seleniul se află, în prezent, pe lista suplimentelor propuse pentru chimio-prevenția și chimio-terapia cancerului. Rezultate bune s-au constatat contra cancerului de prostată, la sân, la colon, ovarian, la plămâni, de piele (inclusiv melanom), precum și în leucemie.

Degenerecență maculară, cataractă – studiile au arătat că administrarea zincului și a vitaminei C previne apariția acestor două afecțiuni, încetinește evoluția hipermetropiei, îmbunătățește vederea nocturnă.

Noduli tiroidieni, afecțiuni tiroidiene în general – seleniul și vitamina C naturală sunt niște reglatoare extraordinare ale activității tiroidei, acțiunii lor hormonale adăugându-se și un efect antitumoral intens, util în cazul afecțiunilor tiroidiene cu potențial de malignizare.

 

Indicatii:

Infecții (gripale, urinare, digestive etc.) – cercetări făcute la institutul american Linus Pauling, arată că 10-20 de miligrame de zinc, administrate zilnic, asociate cu vitamina C reduc perioada de vindecare a infecțiilor virale.

 

Precautii si contraindicatii:

A se administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează și copiilor.

 

Ingrediente/capsulă:

Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscata si inactivata,pulbere: 276mg; gelatina, capsula tare; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min. 17% acid ascorbic*: 60mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min.100000ppm Zinc*: 50mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu* 14mg(*portia zilnica recomandata aduce 20,4mg vitamina C, reprezentand 25,5%VNR; 10mg Zinc, reprezentand 100% VNR; 56mcg Seleniu, reprezentand 102 %VNR; VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011).

 

Mod de utilizare:

Câte 1 capsulă, de două ori pe zi.

 

Compozitie:

Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscata si inactivata,pulbere: 276mg; gelatina, capsula tare; Acerola (Malphigia glabra), fructe, extract apos cu min. 17% acid ascorbic*: 60mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min.100000ppm Zinc*: 50mg; Drojdie de bere (Saccharomices cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu* 14mg(*portia zilnica recomandata aduce 20,4mg vitamina C, reprezentand 25,5%VNR; 10mg Zinc, reprezentand 100% VNR; 56mcg Seleniu, reprezentand 102 %VNR; VNR=Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011).

 

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2021 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.