Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Promoții
Pachet Merișor, Afin și Curcumin CADOU
Adauga la WishlistManufacturer >>
Pachet Merișor, Afin și Curcumin CADOU
Economiseşti70.00 Lei

Pachet Merișor, Afin și Curcumin CADOU

-33%210.00 Lei140.00 Lei

SKU: SKU-P221MAC

Cantitate:

Merișorul - are proprietãţi antiinflamatoare, antiseptice, astringente și diuretice.

Afinul - are efect de reglare a nivelului de zahăr din sânge, fiind recomandat diabeticilor şi pacienţilor cu tulburări de pancreas. 

Curcuminul - are un rol benefic în îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate.

 

Pachetul conține:

2 x Merișor Extract 60cps

2 x Afin Extract 60cps

1 x Curcumin Organic și Piperină 60 cps

 

Descriere

 

Pachet Merișor, Afin și Curcumin CADOU

 

Merișorul - are proprietãţi antiinflamatoare, antiseptice, astringente și diuretice.

Afinul - are efect de reglare a nivelului de zahăr din sânge, fiind recomandat diabeticilor şi pacienţilor cu tulburări de pancreas. 

Curcuminul - are un rol benefic în îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate.

 

Pachetul conține:

2 x Merișor Extract 60cps

2 x Afin Extract 60cps

1 x Curcumin Organic și Piperină 60 capsule

 

Merișor Extract 2400mg, 60 cps 

Merişorul este un arbust sub formã de tufã, înalt de pânã la 30cm. Creşte în zonele de munte, la peste 1.300 m altitudine, pe pajişti şi în luminişuri. Are tulpini ramificate şi frunze alungite, mai rotunjite spre vârf, mai închise la culoare pe faţă superioarã. Florile cresc pe vârfuri, grupate câte douã-trei, au formã de clopoţei şi culoare alb-roz,cu câte cinci petale unite. Fructele sunt mici, zemoase, albe la început şi roşii ulterior. De la merişor se recolteazã fructele, în perioada septembrie-octombrie. Ele sunt consumate proaspete, uscate sau sub formă de suc, se folosesc şi la prepararea de capsule şi tablete. Fructele de merișor conţin glucoză şi fructoză, sunt bogate în minerale esenţiale şi acizi organici, printre care şi vitamina C. Au conţinut mare de antocianine antioxidante şi de proantocianine.

Ca remediu fitoterapeutic, merişorul are proprietãţi antiinflamatoare, antiseptice, astringente, diuretic, astringent, diaforetic (provoacă transpiraţia).

Merişorul este utilizat în tratarea inflamaţiilor urogenitale (cistite acute şi cronice, uretrită, leucoree, pielonefrită). De asemenea, s-a consemnat faptul că merişorul reduce mirosul urinei - efect benefic pentru vârstnicii care suferă de incontinenţă. Sucul de merişor este folosit pentru prevenirea aglomerării de bacterii printre dinţii, cauza formării tartrului şi a cariilor dentare. Vitamina C din fruct, împreună cu mineralele antioxidante, poate preveni gripa şi guturaiul.

Efecte:

Este recomandat ca fiind diuretic, litontriptic (dizolvă calculii urinari, numiți popular pietre la rinichi), antidiareic, puternic antiseptic al căilor urinare. Este recomandat pentru afecțiuni renale (mai ales litiaze), infecții urinare, cistite, la reumatism, gută, diaree.

 

Ingrediente/capsulă:

Extract de merişor 50:1 - 50mg extract echivalentul a 2400 mg de merişor, agenţi de încărcare: fosfat dicalcic, celuloză microcristaliună, acid ascorbic L, agenţi antiaglomeranţi: săruri de magneziu ale acizilor graşi; agent de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, agent de glazurare: glicerină, ceară carnauba.

 

Valori Nutriționale 1 comprimat % VNR: Vitamina C 90 mg (112,5% din VNR*)

*VNR (Valoare Nutritionala de Referinta) cf Regulament 1169/2011

 

Afin Extract 60cps

Afinele sunt fructele cu cele mai bune proprietăţi antioxidante, renumite pentru capacitatea de stimulare a imunităţii organismului şi pentru acţiunea lor bacteriană.

Mai puţin ştiut este însă faptul că şi frunzele de afin au proprietăţi terapeutice uimitoare. Funzele de afin au, în primul rând, efect de reglare a nivelului de zahăr din sânge, extractul din frunze de afin fiind recomandat diabeticilor şi pacienţilor cu tulburări de pancreas. Frunzele de afin conţin myrtilina, supranumită de unii cercetători insulină vegetală.

Ameliorează infecţiile urinare şi protejează mucoasa gastrică. Ca şi fructele, frunzele de afin au proprităţi antiinflamatoare, dar şi efecte antiseptice. Specialiştii în fitoterapie recomandă extractul din frunze de afin inclusiv pentru amliorarea infecţiilor urinare, datorită capacităţii sale de a acţiona asupra bacteriilor de pe mucoasa vezicii urinare. Datorită proprietăţilor astringente şi de protejare a mucoasei intestinale, extractul din frunze de afin este eficient şi în caz de diaree.

Studiile arată că extractul din frunze de afin protejează şi împotriva aterosclerozei, iar datotrită efectului cicatrizant şi de protejare a mucoasei gastrice, fitoterapeuţii il recomandă şi celor care suferă de ulcer, administrarea, în acest caz, făcându-se cu o oră dupa masă.

Efecte:

Extractul din frunze de afin are activitate antibacteriană, modificând favorabil flora patogenă intestinală, și antidiareică. Se recomandă în diabet (scade zahărul din sânge), gută, enterocolită (colită de fermentație sau de putrefacție), parazitoze intestinale, infecții urinare, uremie, ca antiseptic minor (este bacteriostatic) și diuretic precum și în reumatism, afecțiunile dermatologice, tulburările circulatorii periferice, uretrite, somatite, eczeme, ulcerații cronice sângerânde.

 

Ingrediente/capsulă:

Extract uscat de frunză de afine (Vaccinium myrtillus) (1:5) 60 mg, agent de încărcare: fosfat dicalcic, extract de frunză de afine, agent de încărcare: celuloză microcristalină, agenţi antiaglomeranţi: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor graşi; agenţi de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză, glicerină, ceară carnauba.

 

Curcumin Organic și Piperină 60cps

Conform studiilor clinice, curcuminul are un rol benefic în îmbunătățirea și menținerea stării de sănătate.

Suprimă formarea tumorilor- turmericul fiind probabil cel mai bun aliment anticancer care există.

Principiul antitumoral din turmeric este curcumina, capabilă să inhibe creșterea multor tipuri de cellule tumorale (din ovare, sâni, colon, ficat, plămâni, pancreas, stomac, vezică, etc). Acesta blochează vascularizarea tumorilor și favorizează eliminarea lor;

- Contribuie la menținerea unui nivel sănătos al colesteroluluiși al grăsimilor din sânge;

- Suprimă simptomele artriteireumatoide, artrozei, spondilozei și spondilitei- două luni de cură redau mobilitatea, reducând durerea și disconfortul articular;

-Ameliorează simptomele sclerozei multiple și ale bolii Alzheimer- Substanța denumită Curcumină din Turmeric este un agent protector al neuronilor în cazul multor tulburări neurologice. Cercetătorii au studiat de asemenea curcumina datorită rolului său în ameliorarea bolii Parkinson, Alzheimer și daunele cauzate de o tulburare cerebrală. Curcumina poate îmbunătăți de asemenea, sănătatea cerebral în general, datorită efectului antioxidant și antiinflamator puternic;

-Dispepsia și tulburările biliare- Stimulează secreția de bilă și evacuarea normală a acesteia;

-Accelerează vindecarearănilor, infecțiilor- Stimulează imunitatea, are efect antiviral și bactericid, stimulează regenerarea țesuturilor distruse;

-Protejează ficatul și sistemul digestiv- Extractul din rădăcina acestei plante combate în mod efficient bolile cronice ale tractului gastro-intestinal, curăţă sângele, ajutând la refacerea globulelor roşii, normalizează metabolismul, îmbunătăţeşte activitatea ficatului. Produsul este recomandat mai ales în cazul hepatitelor produse de viruși, de consumul de alcool sau de ingerarea altor substanțe toxice.

-Are efecte benefice în sindromul de colon iritabil și în rectocolită – normalizează tranzitul, protejează epiteliile, îmbunătăţește digestia şi restabilește flora intestinală.

-Are eficiență împotriva durerilor menstruale – Are effect reglator hormonal și anti-durere.

Curcuminul administrat separat este asimilat într-o mai mică măsură de organism, față de situația în care e combinat cu piperina. S-a dovedit științific că această asociere crește capacitatea organismului de absorbție a acestei substanțe benefice.

Ingrediente/capsulă: Turmeric organic (Curcuma longa L) – 600mg, agenţi de glazurare: Hidroxipropilmetilceluloză, piper negru organic – 5mg.

Mod de utilizare: 1-6 comprimate pe zi, pentru adulți.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2021 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.