Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Pulberi și semințe
Ashwagandha pudră ecologică 125g | Rawboost
Adauga la WishlistManufacturer >>
 Ashwagandha pudră ecologică 125g | Rawboost

Ashwagandha pudră ecologică 125g | Rawboost

27.00 Lei

SKU: 5941887400475

Cantitate:

Pudră ecologică din rădăcină de Ashwagandha

Efect antistres, imunizant, îmbunătăţeşte memoria

 

125g

Descriere

Ashwagandha pudră ecologică 125g | Rawboost

 

Ashwagandha, una dintre cele mai puternice plante medicinale din medicina Ayurvedică, a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri și este cel mai bine cunoscută pentru beneficiile sale de recuperare, fiind în mod tradițional prescrisă pentru consolidarea sistemului imunitar după o boală sau intervenție chirurgicală. Ashwagandha este frecvent menționată și ca "ginseng indian", din cauza proprietăților sale de reîntinerire chiar dacă din punct de vedere botanic Ginseng-ul și Ashwagandha nu sunt înrudite. 

 

Plantă adaptogenă, Ashwagandha a demonstrat rezultate incredibile în echilibrarea hormonilor tiroidieni, atât în cazul hipertiroidiei cât și în cazul hipotiroidiei, fiind un ajutor de nădejde pentru persoanele ce suferă de tiroidă Hashimoto. Tot studiile clinice au arătat că Ashwagandha sprijină suprarenalele să facă față stresului și oboselii cronice, prin scăderea nivelului de cortizol, datorită proprietății acesteia de a induce o stare de relaxare profundă fără a provoca somnolență. Utilizarea pe termen lung a Ashwagandhei reduce semnificativ pierderea părului, pierdere datorată stresului fizic, mental sau chimic (chimioterapia), dovedindu-se foarte eficientă în cazul cancerelor, fiind un adjuvant extraordinar în tratarea acestora. Studiile efectuate în Malaezia au arătat că Ashwagandha anihilează o mare plajă de bacterii patogene printre care și Salmonella.

 

Ingrediente

100% pudră ecologică de Ashwagandha (Withania somnifera)

 

Beneficii

Există mai mult de 200 de studii privind beneficiile curative ale acestei plante. Câteva exemple cheie ale efectelor curative ale pudrei de Ashwagandha sunt:

  • reduce anxietatea și depresia, fără a provoca somnolență;
  • combate efectele stresului;
  • ajută la reducerea procesului degenarativ al creierului;
  • stabilizează nivelul de zahăr din sânge;
  • protejează sistemul imunitar;
  • îmbunătățește memoria, învățarea și timpul de reacție;
  • ajută la scăderea colesterolului;
  • oferă beneficii anti-inflamatorii;
  • conține proprietăți anti-malarie;
  • îmbunătățește potența sexuală, atât pentru bărbați cât și pentru femei;

 

Mod de administrare       

Pentru a-și dovedi eficacitatea Ashwagandha se utilizeză pe termen lung, administrându-se 2-5g/zi, de preferat seara. Fiind ușor amăruie este de preferat a se administra în smoothie, ceai îndulcit sau suc de fructe.  

 

125g

 

Ţară de origine: India

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă  înregistrată.

 
NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.healthnutrition.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2021 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.