Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Pulberi și semințe
Fast Recovery, Mix de Plante, 200g | Rawboost
Adauga la WishlistManufacturer >>
Fast Recovery, Mix de Plante, 200g | Rawboost

Fast Recovery, Mix de Plante, 200g | Rawboost

47.00 Lei

SKU: 5941887402417

Cantitate:

Fast Recovery este un produs special conceput din 6 plante din Medicina Traditională Chineză și Ayurveda care lucrează în sinergie pentru recuperare optimă după efort.

 

Fast Recovery este un produs certificat ecologic, complet lipsit de agenți de îngroșare, lianți, solvenți, conservanți, arome, coloranți, gluten, lactate, soia, hormoni, proteină animală.200g

Descriere

Fast Recovery, Mix de Plante, 200g | Rawboost

 

Fast Recovery este un produs special conceput din 6 plante din Medicina Traditională Chineză și Ayurveda care lucrează în sinergie pentru recuperare optimă după efort.

Super formula Rawboost este crucială pentru o recuperare adecvată, ea putând face diferența în succesul sau eșecul următorului antrenament.

 

Fast Recovery este un produs certificat ecologic, complet lipsit de agenți de îngroșare, lianți, solvenți, conservanți, arome, coloranți, gluten, lactate, soia, hormoni, proteină animală.

 

 

Ingrediente

Amla, Mucuna, Ashwagandha, Ginseng Siberian, Cat’s Claw, He-Sho-Wu, sare Himalaya

 

 

Ashwagandha este o plantă adaptogenă cu proprietăți incredibile, ce are capacitatea de a reduce stresul oxidativ și a proteja sistemul muscular, nervos și cardiovascular. Studiile clinice au arătat că Ashwagandha sprijină suprarenalele să facă față stresului și oboselii cronice, prin scăderea nivelului de cortizol și inducerea unei stări de relaxare profundă. Opt săptămâni de suplimentare cu Ashwagandha a crescut rezistența, capacitatea de respirație si eficiența metabolică în rândul sportivilor de ciclism, în studiul de cercetare de la Guru Nanak Dev University, India.

 

Amla este un tonic ayurvedic popular, cu un conținut bogat în nutrienți, în special vit C și polifenoli. Amla stimulează rata metabolică ajutând în absorbția și utilizarea optimă a proteinelor și carbohidraților.

 

Mucuna este sursa naturală de L-dopa precursorul dopaminei. Aceasta ajută la gestionarea mai eficientă a stresului post antrenament, inducând o puternică stare de relaxare. 

 

Studiat foarte mult și în Rusia, Ginsengul Siberian a fost integrat în dieta sportivilor de performanță pentru îmbunătățirea performanțelor atletice.

 

Cat’s Claw este un antiinflamator și un antioxidant foarte puternic, ajutând la protejarea cartilajelor și în recuperarea în răni sportive și entorse. 

 

He-Sho-Wu ajută la îmbunătățirea performanțelor sportive și reduce timpul de recuperare.

 

200g

 

Producător: Rawboost

 

Fast Recovery este un produs dezvoltat și produs, pe baza unei rețete proprii, de firma Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.healthnutrition.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2021 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.