Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Pulberi și semințe
MSM pudră 250g | Rawboost
Adauga la WishlistManufacturer >>
MSM pudră 250g | Rawboost

MSM pudră 250g | Rawboost

29.00 Lei

SKU: 5941887400369

Cantitate:

Msm pudră, compus organic de sulf, precursor al glutationului ”proteina vieții”, fără de care detoxifierea nu s-ar mai produce. 

 

 

250g

Descriere

MSM pudră 250g | Rawboost

 

MSM sau Metil-sulfonil-metanul este un compus organic de sulf. Acest produs este al treilea cel mai mare nutrient găsit în corpul uman, el aflându-se în peste 150 de compuși diferiți. Există componente de sulf în aproape fiecare tip de celulă, el jucând un rol extrem de important în producerea glutationului, "proteina vieții" fără de care detoxifierea nu s-ar mai produce. Sulful ajută organismul și în producția de insulină, astfel că Msm-ul devine un produs extraordinar de benefic în reglarea zahărului în sânge. 

Msm-ul se obține în special din apa de ploaie și din vegetale, cel mai bun msm fiind izolat din planta numită popular coada calului.

 

Ingrediente

100% pudră de MSM (Metil Sulfonil Metan).

 

Beneficii

  • spargerea depozitelor nesănătoase de calciu;
  • menținerea unui echilibru adecvat al ph-ul sângelui;
  • reduce durerile și inflamațiile;
  • reducerea rigidizării articulațiilor;
  • îmbunătățirea circulației sângelui;
  • îmbunătățirea vitalității celulare;
  • oxigenarea sângelui;
  • regenerarea unghiilor și a părului.

 

Msm are gust ușor amar și se consumă, de preferat, dizolvat în apă (minim jumătate de litru), dimineața, pe stomacul gol. Pentru a-l face mai eficient și mai ușor de folosit de către organism în această apă se adaugă câteva picături de zeamă de lamăie.

Datorită faptului că este un foarte puternic detoxifiant și pot apărea dureri de cap, dozele din primele zile vor fi foarte reduse, un sfert de linguriță, urmând a se crește treptat cantitatea în zilele următoare. 

 

250g

 

Ambalat în România de Rawboost Smart Food SRL, marcă  înregistrată.

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.healthnutrition.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

 

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2021 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.