Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Capsule și tablete
FIER NATURAL 60 capsule
Adauga la WishlistManufacturer >>
FIER NATURAL 60 capsule
Economiseşti2.00 Lei

FIER NATURAL 60 capsule

-6%33.00 Lei31.00 Lei

SKU: 124426

Cantitate:

De la culoarea sângelui și până la respirația fiecărei celule, totul depinde de acest oligoelement, care joacă un rol extraordinar în organismul fiecăruia dintre noi, fiind o adevărată cheie a sănătății.

 

Însă, doar fierul 100% natural, de origine vegetală, poate fi asimilat optim și nu dă efecte adverse la nivelul sistemului digestiv, imunitar sau cardiovascular.

Descriere

 

 

Compozitie: Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu min.1% Fier*: 240mg; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscată și dezactivată, pulbere: 160mg; capsulă tare de gelatină.*Doza zilnică recomandată aduce între 4,8 si 14,4mg Fier, reprezentând 34-103% VNR (Valori Nutriționale de Referință).

 

 

Mod de administrare: cate 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

 

 

Actiuni: Fierul contribuie la funcția cognitivă normală, la metabolismul energetic normal, la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei; contribuie la transportul normal al oxigenului în corp, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării, la procesul normal de diviziune celulară.

 

 

Indicatii: anemia feriprivă, anemie la copii, creștere la copii; sarcină – atât sănătatea gravidei cât și a fetusului depind într-o mare măsură de aportul suplimentar de fier în organisM convalescență și boli cornice.

Procesele de vindecare și de recuperare sunt blocate atunci când nu există suficient fier în organism. Cei mai afectați sunt cei care au suferit intervenții chirurgicale, pacienții care au suferit chimioterapie, care au fost imobilizați vreme de îndelungată la pat au nevoie de un aport suplimentar din acest oligoelement, care mărește tonusul fizic și psihic, redând pofta de viață și capacitatea de a face efort pentru recuperare.

 

 

 

Precautii: Nu se cunosc.

 

 

Prezentare: flacon cu 60 capsule.

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2022 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.