Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
Confidentialitate si politica de cookie-uri

POLITICA DE UTILIZARE A DATELOR a Health Nutrition S.R.L.

 

Regulamentul european 679/2016 abrogă și înlocuiește Directiva nr. 95/46/EC privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (art. 94 din Regulament). 

    Regulamentul are aplicabilitate directă în toate Statele Membre în baza Tratatului pentru Funcționarea Uniunii Europene. În consecință, începând cu 25 mai 2018, Regulamentul a înlocuit și actul normativ-cadru de reglementare internă a acestui domeniu special, Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD) creează reguli consecvente privind protecția datelor în Europa. Acesta se aplică companiilor care au sediul în UE și companiilor globale care procesează în UE date personale.

    Health Nutrition S.R.L., persoana juridica romana,este operator de date cu caracter personal.

Protectia dateloreste importanta pentru noi, de aceea pentru siguranta ta si a serviciilor noastre respectam legislatia actuala referitoare la protectia datelor tale personale si te informarea in acest sens. 

Suntem responsabili când vine vorba de practicile noastre și avem principii în ceea ce privește confidentialitatea datelor care explică modul în care percepem noi securitatea și protecția acestora. Ne întâlnim în mod constant cu factori de decizie în materie de regulamente, politică, securitate si confidentialitate pentru a stabilipracticile noastre, pentru a obține feedback și pentru a ne adapta după cum este necesar.

 

Prezenta politică descrie informațiile pe care le prelucrămpentru a furniza și a susține produsele, serviciile si relatiile noastre (call-center, marketing, reclama, curier, banci, contabilitate, juridic, IT, ITM, ANAFetc.)precum si modul in care pot fi accesate și șterse informațiile pe care le colectăm de la dvs. 

 

 1. Ce tipuri de informații colectăm?

 

Pentru a beneficia deprodusele noastre, este necesar sa ne furnizati cateva informatii personale. Tipurile de informații de care avem nevoiedepind de modul în care vom colabora: puteti  beneficia de produsele postate pe site-ul Health in calitate de client, daca aveti cont, situatie in care va fi necesar sa ne furnizati cateva date personale ca: nume, prenume, mail, adresa pentru curier, precum si daca nu aveti unul, caz in care ne vor fi totusi, necesare, pentru a va expedia produsul: adresa de facturare, adresa de livrare.

   

    Serviciile noastre de call-center va stau la dispozitie prin intermediul operatorilor care raspund la  numerele de telefon afisate pe site, carora, de asemenea, este necesar sa le furnizati date personale ca: nume si prenume, adresa, data nasterii, telefon de contact, e-mail, starea de sanatate. 

 

    Informații pe care ni le furnizați. Pentru a va vinde produselenoastreeste necesar sa colectam de la dvs. urmatoarele date: nume si prenume, adresa, data nasterii, telefon de contact, e-mail,sau date speciale, cum ar fi datelecele despre starea dvs. de sanatate – care fac obiectul unor măsuri de protecție speciala si care ne vor ajuta sa va oferim produse in acord cu nevoile dvs. personale. Vom colecta orice alta informatie personala pe care doriti sa ne-o oferiti, cuprinsa in formularul de consimtamant anexat acestei politici.Avem nevoie de consimtamantul dvs. expres pentru folosirea acestor date in scopul de a expedia produsele prin curier, de a pastra contabilitatea si de a intocmi facturi de vanzare,  de-a efectua plati bancare, de a va informa cu privire la promotii – telefonic, prin e-mail (newsletter) sau smssi de a raspunde oricarui tip de solicitare de la dvs.

 

Sistemele noastre procesează automat conținutul și comunicările furnizate de dumneavoastrasi in scopulde a intocmi sondaje de opinie despre produsele noastre.

Suntem interesati si retinemfrecventacu care vizualizati imaginile sau continutul produselor noastre, cumparati de la noi, modul in care le utilizati, actiunile pe care le intreprindeti cu privire la acestea, modul in care le descoperiti pe piata (reclame etc.), persoanele cu care interactionati in legatura cu ele, modul in care faceti plata, informatii privind platile- cum ar fi numărul cardului de credit sau de debit și alte informații despre card, alte informații despre cont și de autentificare și informații de facturare, livrare și contact.

Folosim, de asemenea, informatii cu caracter special, intrucat utilizam, in vederea promovarii produselor noastre, date cu continut biometric sau care privesc starea de sanatate. Astfel, cumparatorii nostrii au posibilitatea, cu acordul expres, scris, al persoanelor carora le apartin datele, sa ia contact specific cu ele si sa se convinga de calitatile produselor noastre. 

 

    Informații privind transferurile de la parteneri

    Promotorii, dezvoltatorii de aplicații și editorii unei aplicatii ne-ar putea informace anume ați cumpărat din magazinul său. Primim, de asemenea, informații despre acțiunile și achizițiile dumneavoastră online și offline, de la furnizorii de date terți care au dreptul de a ne furniza informațiile dumneavoastră. 

 

    Partenerii nostri primesc datele dumneavoastră atunci când vizitați sau utilizați serviciile acestora sau prin terțe părți cu care lucrează. Solicităm fiecăruia dintre acești parteneri să dețină drepturi legale de a colecta, utiliza și distribui datele dumneavoastră înainte de a ne furniza oricare din aceste date. 

Nu colectam date personale, indiferent de scopul precizat, de la minori peste 13 ani decat cu acordul expres al reprezentantilor legali. 

 

 1. Cum folosim aceste informații?

 

Utilizăm informațiile de care dispunem pentru a furniza, personaliza, testa si imbunatatiprodusele si serviciile noastre, precum si pentru a va prezenta oferte personalizate.

Pentru a crea produse personalizate, unice și relevante pentru dumneavoastră, folosim informatii referitoare la preferințele si interesele dumneavoastră pe baza datelor pe care le colectăm și le obținem de la dumneavoastră (inclusiv pe baza oricăror date care se bucură de protecție specială pe care alegeți să ni le furnizați), modul în care folosiți produsele noastre și interacționați cu ele. 

Utilizăm informațiile de localizare cum ar fi locația dumneavoastră curentăpentru a va furniza produsele noastre, inclusiv reclame, pliante si pentru a fi folosite de catre serviciile de curierat, care ne asigura protectie in baza unor contracte specifice. 

    Utilizăm informațiile de care dispunem pentru a vă trimite mesaje de marketing, pentru a comunica cu dumneavoastră despre produsele noastre și pentru a vă informa în legătură cu politicile și condițiile noastre de utilizare. De asemenea, folosim informațiile dumneavoastră pentru a vă răspunde atunci când ne contactați.

   

    Folosim, de asemenea, datele dumneavoastră personale pentru a evalua automat aspecte referitoare la produsele care va sunt necesare, pe baza alegerilor dvs.,  caracteristicilor produselor deja cumparate, circumstantelor aferente situatiei dvs. si predictiilor referitoare la comportamentul dvs. Acest proces de automatizare nu va afecteaza in niciun fel, el va este foarte util in masura in care va putem oferi spre vanzare produse similare celor pe care le-ati cumparat, despre care inca nu ati aflat.

    Datele dvs. pot fi folosite si in situatii in care avem un interes legitim fata de contexte create de si in legatura cu dvs., cum ar fi de exemplu, apararea drepturilor pe care le avem din relatia cu dvs. 

 

 1. Cum sunt distribuite aceste informații?

    Permitem distribuirea datelor dvs.doar partenerilor care ne ajuta sa va furnizam produsele solicitate: serviciilor de curierat, contabilitate,juridic, IT, banci, ITM, ANAF etc., precum si autoritatilor interesate, la cerere, in scopul protejarii intereselor publice (privind sanatatea, siguranta publica etc.) si ale angajatilor nostri.In baza obligatiei legale pe care o avem, comunicăm informații si organelor de aplicare a legii sau ca răspuns la solicitări de natură juridică în situațiile descrise mai jos.

 

    Dacă se schimbă dreptul de proprietate sau de control parțial sau total asupra produselor noastre și a activelor asociate, este posibil să transferăm informațiile dumneavoastră către noul proprietar.

 

    Partenerii din grupul nostru de firme, in interesul si cu consimtamantul dvs. pot beneficia de datele dvs. intrucat ne ajută să furnizăm și să îmbunătățim produsele noastre, iar acest lucru permite funcționarea companiilor noastre și ne dă posibilitatea să oferim servicii de calitate. Nu vindem nimănui nicio informație pe care ne-o comunicați și nu vom face acest lucru niciodată. De asemenea, prin contracte supunem unor restricții si controale severe modurile în care partenerii noștri pot să folosească datele pe care le furnizăm. Acestia vor folosi sisteme securizate de pastrare a datelor, similare celor pe care le folosim si noi, care vor garanta securitatea datelor.

    De asemenea, comunicăm informații autoritatilor, comercianților și furnizorilor de servicii(IT, contabilitate, banci, juridic etc.) care susțin activitatea noastră, de exemplu prin furnizarea de servicii de infrastructură tehnică, prin analiza utilizării produselor noastre, prin furnizarea de asistență clienților, prin facilitarea plăților sau prin realizarea de sondaje.

 

 1. Politica referitoare la coockie.

 

    Atunci când navigați pe internet ați întâlnit probabil termenul "cookie". Unele site-uri web v-au informat în legătură cu utilizarea lor sau navigatorul de internet v-a oferit niște setări în legătură cu acestea. Chiar dacă aveați o idee generală despre ele, nu ați știut exact ce sunt și care este rolul lor în navigarea pe internet.

    Intrucat Health NutritionS.R.L. poate folosi coockie, consideram ca este necesar sa va informam cu privire la rolul si modul lor de folosire.

    În general, cookie-urile reprezintă o cantitate mică de date ce este transmisă între un expeditor și un destinatar. Un cookie este creat și interpretat de către expeditor, în timp ce destinatarul doar îl păstrează și îl trimite înapoi dacă expeditorul o cere.

Atunci când navigați pe internet, expeditorul este serverul care găzduiește un sit web și destinatarul este navigatorul de internet al utilizatorului care vizitează acel sit. Scopul lor este de a identifica utilizatorul, de a verifica activitatea lui din trecut pe acel site și de a oferi conținut specific bazându-se pe aceste date.

Când un utilizator vizitează un site pentru prima dată, serverul stochează un anumit cookie în navigatorul de internet al acestuia. La toate vizitele succesive acestei prime vizite, serverul își va cere cookie-ul pentru a-l citi și a încărca o anumită configurație a site-ului web care să fie cea mai potrivită pentru acel utilizator. Puteți vedea cookie-urile ca pe o etichetă pe care serverele le aplică fiecărui utilizator, citindu-le apoi pentru a identifica utilizatorii.

Această identificare este extrem de utilă mai ales pe site-uri web unde datele în timp real ale utilizatorului sunt critice. De exemplu, atunci când utilizați un magazin online, nu ați putea cumpăra nimic fără ajutorul cookie-urilorMagazinele nu ar putea să vă identifice și să vă atribuie un coș de cumpărături fără acestea deoarece, de fiecare dată când încărcați o nouă pagină, magazinul v-ar privi ca pe un nou utilizator și ar crea un nou coș.

Cel mai comun tip de cookie esteCookie-ul de sesiune  Acesta există într-o memorie temporară până când navigatorul de internet este închis. Acest tip de cookie nu este dăunător deoarece toate informațiile stocate sunt șterse atunci când sesiunea de navigare este încheiată

Programelenoastre de securitate pot identifica și șterge coockie-urile care pot fi daunatoare.

Cookie-urile sunt utilizate pe scară largă pe internet, inclusiv de catre societatea noastra,deoarece ele permit site-urilor web să fie mai puternice, oferind conținut dinamic și util pentru fiecare utilizator. În anumite cazuri siturile web nu pot funcționa fără a utiliza cookie-uri. De asemenea, ele permit site-urilor web să adune date despre utilizatorii lor și despre paginile pe care le vizitează. Ca orice altă tehnologie însă, ele pot fi utilizate și în scopuri mai puțin etice. De aceea este bine ca toți cei care navighează pe internet să știe cum funcționează și cum pot fi utilizate.

 

 1. Care este temeiul legal în baza căruia procesăm datele?

 

Colectăm, utilizăm și distribuim datele de care dispunem în modurile descrise mai susîn conformitate cu consimțământul dumneavoastră, pe care îl puteți revoca oricând prin setarile pe care vi le punem la dispozitie, in urmatoarele conditii:

 • după cum este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile legale;
 • pentru a vă proteja interesele vitale sau pe ale altora;
 • după cum este necesar în interes public și
 • după cum este necesar în interesul nostru legitim (sau al altora), cu excepția cazurilor în care aceste interese prejudiciază interesele dumneavoastră sau drepturile și libertățile fundamentale care impun protejarea datelor dvs.cu caracter personal.

 

 1. Cum vă puteți exercita drepturile prevăzute de Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD)?

În conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor, aveți dreptul de informare si accesare, de rectificare, de portare și de ștergere a datelor dumneavoastră.

Puteti sa va retrageti consimtamantul in orice moment, fara sa fiti afectat in niciun fel.

Intrucat utilizam datele personale in conformitate cu Regulamentul (EU), prezenta politica se poate completa cu orice prevedere a acestuia. 

Aflați mai multe despre aceste drepturi și despre modurile în care vă puteți exercita drepturile accesandlink-ul:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

 

    De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți și să restricționați anumite prelucrări automate ale datelor dumneavoastră. Printre acestea se numără: 

 • dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră în scopuri de marketing direct, pe care îl puteți exercita utilizând linkul „dezabonare” din mesajele de marketing de acest fel și
 • dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră de către noi atunci când desfășurăm acțiuni în interes public sau în interesele legitime proprii sau ale unui terț. Vă puteți exercita acest drept si pe mail, la adresa: dpo@healthnutrition.ro

In cazul in care datele dvs.nu au fost obtinute de la dvs. personal sau de la un imputernicit caruia i le-ati transmis cu dreptul de a ni le furniza, va vom trimite o notificare prin care va vom aduce la cunostinta, printre altele,  cine suntem, ce date am colectat despre dvs., in ce scopuri si pentru ce perioada.

 

 1. Păstrarea, dezactivarea și ștergerea datelor

 

    Stocăm datele atât timp cât este necesar pentru ava furniza serviciile și produsele noastre. 

    Aceasta este o apreciere de la caz la caz, care depinde de factori cum ar fi natura datelor, scopul colectării și prelucrării acestora și necesitățile relevante, legale sau operaționale, de păstrare a acestor date. 

    Limitam durata de stocare a datelor dvs.la ceea ce este necesar pentru scopurile noastre.  Revizuim, la intervale regulate de 1- 3 ani, necesitatea pastrarii in continuare a datelor dvs. inevidentele noastre.Stergem datele dvs.in momentul in care intelegem ca relatia cu dvs. nu foloseste scopurilor noastre sus-precizate.

    In activitatile de call-center, pastram datele dvs.pentru perioada in care ne sunt necesare, dupa care vor fi sterse din baza de date activa automat.

    In cazul in care pastrarea datelor dvs.este necesara in scopurile specificate prin lege (de exemplu, pentru contabilitate, in scopul arhivarii, in scopuri statistice etc.), putem pastra datele dvs. in continuare, pana la limita legala. 

    Dacă nu doriți săfiti uitat, însă doriți să întrerupeți temporar relatia cu noi, aveți alternativa de a ne anunta prin intermediul formularului afisat pe site sau in scris, la adresa de contact afisata pe sitesau contactand responsabilul cu protectia datelor.

    Daca doriti sa fiti uitat, trimiteti un mesaj catre noi sau luati legatura cu persoana de contact, responsabila cu protectia datelorsi datele dvs. vor fi sterse imediat, fara intarziere si veti fi instiintat in acest sens.

    Informațiile pe care le primim despre dumneavoastră pot fi accesate și stocate o perioadă mai lungă, inclusiv dupa stergerea datelor prin dezactivarea contului dsv., atunci când fac obiectul unei solicitări de natură juridică sau unei obligații legale, al unei anchete penale, sau al unor investigații privind posibile încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre, sau în alte cazuri pentru a preveni prejudiciile. De asemenea, păstrăm informații din conturile dezactivate pentru încălcări ale condițiilor timp de cel puțin un an, pentru a preveni abuzul repetat sau alte încălcări ale condițiilor, insa aceasta nu va va afecta in niciun fel.

 

 1. Cum răspundem la solicitări, inclusiv juridice și cum împiedicăm vătămarea?

 

Accesăm, păstrăm și oferim informațiile dumneavoastră autorităților de reglementare, factorilor de aplicare a legii sau altor entități:

 • Ca răspuns la o solicitare de natură juridică, atunci când considerăm, cu bună-credință, că legea ne impune acest lucru. De asemenea, este posibil să răspundem la solicitări de natură juridică atunci când considerăm, cu bună-credință, că răspunsul este impus de lege, afectează cumparatorii din jurisdicție și este conform cu standardele recunoscute la nivel national si internațional.
 • Atunci când considerăm, cu bună credință, că este necesar pentru: a detecta, a preveni și a răspunde la acte de fraudă, utilizarea neautorizată a produselor noastre, încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre sau alte activități dăunătoare sau ilegale, pentru a ne proteja pe noi (inclusiv drepturile, bunurile sau produsele noastre), pe dumneavoastră și pe alții, inclusiv în cadrul investigațiilor sau al anchetelor autorităților de reglementare. De exemplu, dacă este relevant, furnizăm informații către și primim informații de la terți parteneri cu privire la datele dvs., pentru a preveni frauda, abuzul și alte activități dăunătoare în cadrul și în afara produselor noastre.

    Am delegat persoane responsabile cu datele dvs.carese pot ocupa la timp de cererile pe care ni le adresati si care pot sa raspunda acestora. 

    Am redactat formulare de exercitare a drepturilor dvs.specifice.

    Am stabilit, in situatia in care cererile dvs.vor fi primite pe mail, ca raspunsul dvs. sa fie oferit tot pe mail, pentru mai multa rapiditate, in cazca  nu doriti sa-l primiti in alt mod.

    Am implementat proceduri specifice de siguranta pentru situatii care au legatura cu datele dvs. (privind securitatea datelor, raspunsul la solicitarile dvs., rezolvarea oricarei cereri etc.).

    Pastram evidenta cererilor dvs.si adresele de raspuns pentru orice necesitate.

 

    Am identificat riscurile din timp si ne-am asigurat, prin intermediul sistemelor de protectie specifice, incolaborare cu specialisti in domeniu cu care am incheiatacorduri ferme, ca datele dvs. vor fi protejate tot timpul si ca nu exista niciun risc pentru dvs. 

 

Informațiile pe care le primim de la dumneavoastră pot fi accesate și stocate o perioadă mai lungă si atunci când fac obiectul unei solicitări de natură juridică sau unei obligații legale, al unei anchete penale sau al unor investigații privind posibile încălcări ale condițiilor sau politicilor noastre, sau în alte cazuri pentru a preveni prejudiciile

 

 1. Cum vă vom anunța despre modificările aduse acestei politici?

 

    Daca modificarile vor fi dictate de interesele companiei, vă vom trimite o notificare înainte de a aduce orice modificări acestei politici și vă vom oferi posibilitatea să consultați politica revizuită înainte de a alege să continuați să utilizați produsele noastre.

    Daca modificarile vor fi dictate de schimbarea legislatiei in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal, veti lua la cunostinta din media de modificarile respective, stiut fiind ca ,,ignorantia legum excusat neminem” (necunoasterea legii nu scuza pe nimeni). In finalul documentului, vom afisa data pana la care au fost avute in vedere modificarile legislative.

 

 1. Cum ne contactați dacă aveți intrebari

 

    Dacă aveți întrebări despre această politică, ne puteți contacta online, prin intermediul formularului afisat pe site, prin posta sau apeland responsabilul pentru protectia datelor si noi va vom raspunde in termen legal.


Contactați Responsabilul cu protecția datelor la tel ………………………..…….

 

De asemenea, aveți dreptul de a depune o sesizare la autoritatea de supraveghere a datelor din Romania.

    Accesarea site-ului in continuare, prin activarea/completarea formularului de consimtamant care face trimitere la prezentul documentinseamnafaptul ca ati luat la cunostinta despre politica noastra referitoare la utilizarea datelor personale, in deplina cunostinta de cauza, ca sunteti de acord cu ea si ca avem consimtamantul dvs. sa folosim datele in scopurile mentionate in formular.  

 

    Data ultimei actualizari: 30.11.2018 

 

 • Formularul de la pct. 9 

Întrebări privind Politica de utilizare a datelor

Stergerea datelor tale

Solicitarea stergerii doar a unor date

Solicitarea unei copii a datelor tale personale

Raportarea unui incident de securitate referitor la datele tale

Raportarea încălcării drepturilor tale

Suspendarea utilizarii datelor tale

Restrictionarea utilizarii datelor tale (pentru o perioada de timp)

Pentru a pune o întrebare despre datele tale 

Pentru a depune o sesizare, orice informare


 1. Formular de contact cu responsabilul de date

 

Ia legătura cu Responsabilul cu Protecţia Datelor (RPD)

Pentru a trimite o solicitare Responsabilului cu Protecţia Datelor (RPD), te rugăm să completezi acest formular. Reţine că formularul este destinat doar solicitărilor trimise către RPD cu privire la produsele/serviciile  noastre.

Prenume

Numele de familie

E-mail

Confirmă adresa de e-mail

La ce produs/serviciu se referă solicitarea?

Unde locuieşti?

Te rugăm să oferi o descriere detaliată a problemei pe care o raportezi

 1. Formular de consimtamant

 

Trimitere (link) catre documentele: ,,Politica de utilizare a datelor” si ,,Politica de securitate a datelor”

 

    Pentru a beneficia de produsele si serviciile Health NutritionS.R.L., inteleg sa-mi dau consimtamantul, ca temei legal, cu privire la prelucrarea de catre Health NutritionS.R.L. si de societatile cu care aceasta colaboreaza, avand produse, activitati si scopuri similare, in calitate de operatoride informatii cu caracter personal, a urmatoarelor date: 

 • Nume si prenume
 • adresa
 • telefon
 • e-mail
 • data nasterii
 • ocupatie
 • stare civila
 • studii
 • varsta
 • date biometrice (imaginea fetei din inregistrari video, CI, timbrul vocii)
 • informatii despre viata sau orientarea sexuala
 • opinii politice
 • originea rasiala sau etnica
 • confesiunea religioasa
 • convingeri filozofice
 • apartenenta la sindicate
 • prelucrarea de date genetice

Imi dau, de asemenea, acordul ca datele sus-precizatesa fie folosite, pana imi voi retrage consimtamantul, pentru:

 • vanzarea produselor
 • promovarea de oferte
 • profilarea automata in scopul identificarii viitoarelor oferte, crearea de reclame informarii etc.
 • trimiterea de sms-uri si newsletter-e
 • contactarea telefonica si prin mail in diverse scopuri (prezentare de produse, raspunsuri la solicitari, ….
 • Transferul catre societati din grupul caruia apartine Health Nutrition S.R.L.
 • Transferul catre curier, in vederea expedierii produselor
 • Intocmirea actelor contabile,
 • Intocmirea evidentelor interne, 

 

    Am fost informat ca in situatia modificarii scopurilor precizate voi fi notificat despre aceasta, inainte de prelucrare, in scopul de a suplimenta consimtamantul si ca, in caz de orice optiune exercitata de mine cu privire la date, voi fi instiintat sau mi se va raspunde in acest sens. 

 

Am citit politicile afisate pe site privitoare la utilizarea si securitatea datelor mele personale (link catre ele) si cunosc faptul ca, potrivit legii, am drept de optiune cu privire la:

 • Informarea si accesul datelor existente in baza dvs. 
 • Rectificarea datelor
 • Stergerea datelor
 • Restrictionarea datelor
 • Suspendarea prelucrarilor pe timp de ….. (maxim 3 ani)
 • Prelucrarea automata (profilarea) datelor
 • Opozitia asupra prelucrarii
 • Portabilitatea datelor
 • Retragerea consimtamantului
 • Depunerea unei plangeri la autoritatea de supraveghere
 • Contactarea responsabilului cu protectia datelor

    Precizez ca mi s-a adus la cunostinta ca responsabilul cu protectia datelor poate fi contactat pentru orice problema referitoare la acestea la nr. de tel….sau ….

 

    Completarea prezentului formular reprezinta consimtamantul meu expres cu privire la prelucrarea in modurile precizate prin bifarea datelor mele personale de catre Health NutritionS.R.L., in conformitate cu Regulamentul 679 /2016- link catre document:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2024 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.