Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Capsule și tablete
Laxativ Natural 60 capsule
Adauga la WishlistManufacturer >>
Laxativ Natural 60 capsule
Economiseşti2.00 Lei

Laxativ Natural 60 capsule

-6%33.00 Lei31.00 Lei

SKU: 3434321

Cantitate:

Are rol benefic în:

Descriere

 

Laxativ 100% natural are la bază extracte de plante cu efecte laxative puternice. Acțiunea lor este completată și de extracte cu efecte prebiotice (Cicoare), care stimulează eliberarea de bilă (anghinarea) sau care normalizează peristaltismul digestiv (ghințura). În plus acest laxativ, conține uleiuri esențiale cu efect carminativ și care contribuie la ameliorarea spasmelor intestinale, cum ar fi cele de cuișoare sau de cimbru.

 

Compoziție:

Crușin (Rhamnus frangula), scoarță, extract hidroetanolic uscat 4-7:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu), cu min. 15% glucofrangulin, uscat: 125 mg;

Senna (Cassia angustifolia), fructe, extract hidroetanolic uscat 8:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu coloidal): 125 mg;

Fibrulose® F97/ extract din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus) cu 97% oligofructoză: 100 mg;

Anghinare (Cynara scolymus), extract apos (maltodextrină), uscat, cu min. 2,5% derivați de acid cafeic: 50 mg;

Păpădie (Taraxacum officinalis), frunze, pulbere: 50 mg;

Ghințură (Gentiana lutea), rădăcină, pulbere: 49,9 mg;

Cimbru-de-grădină (Thymus satureioides), ulei esențial: 0,05 mg;

Cuișoare (Eugenia caryophylus), ulei esențial: 0,05 mg.

 

 

Mod de utilizare: Se iau 2-4 capsule pe zi. În primele 3 zile, se consumă câte o capsulă pe zi, crescându-se apoi doza în funcție de tranzitul intestinal, până la 4 capsule pe zi. Dacă tranzitul intestinal este prea intens, doza se va reduce corespunzător.

 

 

Acțiuni:

Crușin: susține peristaltismul, contribuie la funcționarea normală a intestinelor, susține rezistența organismului în condiții ambientale severe.

Senna: ajută la menținerea regularității intestinale, susține tranzitul intestinal, susține confortul digestiv optim, utilă în menținerea funcțiilor fiziologice de purificare a organismului.

Anghinarea: susține digestia, contribuie la confortul intestinal.

Cicoarea: susține producția de fluide digestive necesare susținerii peristaltismului.

Păpădia: contribuie la funcționarea tractului intestinal, ajută la menținerea pH-ului fiziologic normal al stomacului.

Ghințura: utilizată tradițional pentru susținerea digestiei, contribuie la menținerea nivelului optim de energie al organismului.

 

 

Precauții: Bătrânii încep cura cu 1/2 din doza recomandată, ajungând la aceasta după câteva zile de la acomodare. Pe toată durata utilizării se va consuma apă din abundență.

 

 

Contraindicații: Contraindicat copiilor sub 2 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează. A nu se consuma de către persoanele care suferă de obstrucție intestinală, afecțiuni intestinale inflamatorii, apendicită, blocajul căilor biliare, litiază biliară, ileus.

 

 

Prezentare: flacon cu 60 capsule.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului, Notificare nr. 14721/17.05.2021

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2024 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.