Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Capsule și tablete
PROSTATOSINERGIC 180 capsule
Adauga la WishlistManufacturer >>
PROSTATOSINERGIC 180 capsule
Economiseşti7.00 Lei

PROSTATOSINERGIC 180 capsule

-5%140.00 Lei133.00 Lei

SKU: 4390

Cantitate:

Este un produs complex, ce conține nu mai puțin de 10 ingrediente, toate având ca scop menținerea structurii normale și a sănătății unei glande, asociate sistemului reproducător masculin, numită prostată.
Descriere

Acțiuni fiziologice: contribuie la menținerea metabolismului celular normal și a sănătății celulelor; contribuie funcționarea normală a prostatei și a aparatului genito-urinar în ansamblu; susține buna gestionare a stresului organic produs de interacțiunea cu radiațiile și substanțele toxice

Produsul este recomandat atât pentru prevenirea cât și pentru combaterea afecțiunilor prostatei, iar aceasta se realizează cu ajutorul a trei categorii de ingrediente:

  1. Antiinflamatoarele prostatei, categorie din care face parte extractul coada calului, de frunze de coacăz negru și, mai ales, cel de palmier pitic. In acest domeniu Prostatosinergic aduce o noutate absolută, conținând două tipuri de extract uscat de palmier pitic, unul apos și unul în dioxid de carbon lichid, ceea ce conduce la o complexitate mai mare a princpiilor active extrase și, implicit, la o eficiență sporită.
  2. Reglatoarele hormonale – sunt produse naturale care ajuta la refacerea echilibrului hormonal, care este esențial pentru ținerea sub control și vindecarea afecțiunilor maligne ale prostatei. Din această categorie fac: zincul și seleniul biologic (ambele extrase din drojdia de bere), dar și L-Arginina, un aminoacid esențial, extrem de important pentru menținerea echilibrului hormonal la bărbați.
  3. Antitumoralele, mai precis astragalusul, gheara mâței și ginsengul siberian, sunt ajutate în acțiunea lor de palmierul pitic și seleniul biologic, ambele având, la rândul lor, o acțiune de inhibare a dezvoltării celulelor maligne.

 

Indicatii:

hiperpalazia benignă a prostatei (sinonim cu adenomul de prostată)

prostatită (adjuvant, pe lângă tratamentul cu antiinfecțioase prescris de medic)

cancerul la prostată

 

Compozitie:

Capsulă (gelatină,  tare); Palmier-pitic (Serenoa repens), fructe, extract în dioxid de carbon supercritic 4:1 cu min. 25% acizi grași: 75mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, pulbere: 55mg; Gheara-mâței (Uncaria tomentosa), scoarță, pulbere: 50mg; L-arginină, pulbere cristalină: 50mg; Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus), rădăcină, pulbere: 50mg;

Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc: 30mg;

Coada-calului (Equisetum arvense),  părți aeriene, extract hidroalcoolic  uscat, cu min. 7% siliciu: 25mg;

Palmier-pitic (Serenoa repens), fructe,  extract apos 1:1 (maltodextrină din grâu): 25mg;

Coacăz-negru (Ribes nigrum), frunze, extract apos cu 15% polifenoli: 25mg;

Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), extract cu 2000ppm Seleniu: 15mg

 

Mod de administrare: se iau cate 2 capsule de două ori pe zi. De regulă, se țin cure de 45 de zile, urmate de două săptămâni de pauză, după care administrarea se reia.

 

Prezentare: flacon cu 180  capsule.

Review-uri
Scrie parerea ta despre PROSTATOSINERGIC 180 capsule
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2022 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.