Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Sucuri Bio
Aronia BIO - suc 100% pur
Adauga la WishlistManufacturer >>
Aronia BIO - suc 100% pur
Economiseşti5.00 Lei

Aronia BIO - suc 100% pur

-10%50.00 Lei45.00 Lei

SKU: 1006

Cantitate:

Aronia suc 100% pur ajută și la scăderea nivelului de zahăr din sânge, obezitate, tensiune arterială ridicată, nivel de colesterol anormal. O dietă care include suc de aronia îmbunătățește răspunsul la insulină și ajută în scăderea glucozei din sânge.

Descriere

Aronia BIO - suc 100% pur

 

Aronia melanocarpa este un arbust rezistență la diverși factori (soluri nisipoase uscate, zone secetoase, poluanți din sol și atmosferă, toleranță la boli și dăunători), nativ din estul Americii de Nord.

Aronia produce fructe roșii sau fructe negre extreme de apreciate pentru substantele active conținute, în special rezveratrol, polifenolii și vitamine niacina, riboflavina (B2), acid folic, vitaminele P, A, K, precum și minerale: potasiu, iod și fosfor, antociani, substanțe tanante, vitaminele C, E, acizi organici, microelemente, carotenoide, etc.

 

Are în compoziția sa vitaminele B2, B6, C, E, acid folic. Consumând zilnic 30 ml Aronia - suc pur 100% vom acoperi necesarul de acid folic. De aceea este indicat pentru femeile însărcinate.

Mai mult, consumul de aronia ajută la sănătatea creierului, inclusiv la prevenirea pierderilor de memorie, pierderea echilibrului și a coordonării, dar și pentru Alzheimer.

 

Aronia suc 100% pur ajută și la scăderea nivelului de zahăr din sânge, obezitate, tensiune arterială ridicată, nivel de colesterol anormal. O dietă care include suc de aronia îmbunătățește răspunsul la insulină și ajută în scăderea glucozei din sânge. Studiile au arătat că participanții care au consumat un pahar de suc de aronia pe zi timp de 6 săptămâni au resimțit o schimbare de 22% în ceea ce privește sensibilitatea la insulină.

 

Sucul de aronia 100% pur BIO, are un conținut ridicat de antioxidanți, în special antocianina, este un remediu natural eficient în prevenirea și tratarea numeroaselor afecțiuni:

  • este un excelent tonic general,
  • ajută la detoxifierea organismului,
  • previne bolile cardiovasculare,
  • susține elasticitatea vaselor de sânge,
  • îmbunătățește acuitatea vizuală,
  • efect antihistaminic,
  • este un bun antiinflamator,
  • este anticancerigen,
  • reglează nivelul glicemiei din sânge,
  • ajută la controlul greutății.

 

 

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2021 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.