Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Capsule și tablete
Măslin Extract Forte 180 capsule
Adauga la WishlistManufacturer >>
Măslin Extract Forte 180 capsule
Economiseşti6.00 Lei

Măslin Extract Forte 180 capsule

-5%120.00 Lei114.00 Lei

SKU: 1013

Cantitate:

Extractul de măslin reduce puternic glicemia, colesterolul, trigliceridele din sânge. Reglează tensiunea arterială și previne depunerile de grăsimi pe vasele de sânge.

 

Flacon cu 180 capsule

Descriere

Măslin Extract Forte 180 capsule

 

Asociază efectul antiinfecțios și reglator al metabolismului, al extractului pur de frunze de măslin, cu acțiunea imunostimulentă a rădăcinii de Astragalus. Rezultatul este un produs extrem de eficient în caz de infecții gripale, ca adjuvant în infecții bacteriene sau fungice. Extractul de măslin reduce puternic glicemia, colesterolul, trigliceridele din sânge. Reglează tensiunea arterială și previne depunerile de grăsimi pe vasele de sânge. Totuși, cea mai spectaculoasă rămăne acțiunea sa în tratarea infecțiilor, încă foarte puțin cunoscută, dar extrem de intensă, fie că vorbim de infecții herpetice, cu viruși hepatici, gripali etc.

 

Extractul de frunze de măslin și imunitatea

Frunzele de măslin, sub formă de extract, sunt printre cele mai puternice imunostimulente cunoscute în lume. Apoi, măslinul are efecte antivirale foarte puternice, atât de puternice încât chiar și în cazul bolnavilor de SIDA, ingerarea de doze mari de extract de măsline, au dus la redresări spectaculoase ale numărului de celule imunocompetente, dar și a capacității de apărare a organismului pe ansamblu. Principiile active pe care aceste frunze le conțin sunt PRINTRE CELE MAI BUNE ANTIINFECȚIOASE DIN LUME.

 

Iată, mai exact, câteva acțiuni ale extractului de frunze de măslin:

 

  • distruge direct virușii și bacteriile din tubul digestiv, dar și de pe traiectul urinar și respirator
  • penetrează celulele deja infectate și blochează replicarea virușilor
  • stimulează răspunsul imun la apariția oricărui microb invadator
  • distruge protozoarele, bacteriile și alte microorganisme care produc toxiinfecțiile alimentare
  • întărește membrana celulară, făcând celulele sănătoase mai puțin vulnerabile la infecții

 

Acest remediu nu interfereză negativ cu acțiunea antibioticelor, antifungicelor sau a antiviralelor de sinteză, fiind un ajutor valoros în practic orice tip de infecție, de la banala răceală, până la infecțiile intraspitalicești bacteriene sau fungice, atât de greu de tratat pe cale clasică.

 

Ingrediente/capsulă

Frunze de maslin (Olea europaea), extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleuropeina –175mg; Frunze de maslin (Olea europaea), pulbere – 122,5 mg; Astragalus (Astragalus membranaceus), radacina, pulbere – 52,5 mg; capsula tare de gelatina – 100 mg.

 

Mod de utilizare

Câte 1-2 capsule, de 3-4 ori pe zi.

 

Efecte:

Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; participă la eliminarea naturală a microorganismelor „neprietenoase”; ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ; contribuie la menținerea în limite normale a glicemiei, colesterolului și trigliceridelor; contribuie la funcționarea normală a aparatului cardiovascular și la menținerea în limite normale a tensiunii arteriale.

 

Indicații:

Infecție gripală, pneumonie (virală sau bacteriană), adjuvant în toate tipurile de infecții ale căilor respiratorii, în infecții ORL, diabet de tip I și II, ateroscleroză, hipertensiune, deficiente imunitar, hepatită virală B și C, toxiinfecție alimentară, colesterol și trigliceride mărite, cistită (infecție urinară), nefrita, pielita, infecție HIV, infecție herpetică, TBC, pneumonie, infecții digestive bacteriene, infecții digestive virale.

 

Precauții:

Se va administra cu prudență femeilor însărcinate sau care alăptează. Produsul este un puternic colecistochinetic și hipoglicemiant – dacă apar simptome ca disconfortul abdominal, amețeală sau senzația de greață, capsulele se vor fi administrate imediat dupa masa.

 

Contraindicații: 

Calculi biliari, poate provoca migrarea acestora.

 

Prezentare: Flacon cu 180 capsule.

Review-uri
Scrie parerea ta despre Măslin Extract Forte 180 capsule
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2024 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.