Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Capsule și tablete
Ghimbir Detox 120 capsule
Adauga la WishlistManufacturer >>
Ghimbir Detox 120 capsule
Economiseşti5.00 Lei

Ghimbir Detox 120 capsule

-5%100.00 Lei95.00 Lei

SKU: 1029

Cantitate:

Ghimbirul este o plantă provenită din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevărat rezervor de fructe şi de plante de leac pentru întreaga planetă. Deşi e foarte folosit în alimentaţie, ghimbirul este considerat o plantă medicinală de primă mână, sute de studii medicale foarte bine documentate fiindu-i consacrate în ultimii ani.

 

Flacon cu 120 capsule

Descriere

 

GHIMBIRUL (Zingiber officinalis)

 

 

Este o plantă provenită din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevărat rezervor de fructe şi de plante de leac pentru întreaga planetă.

 

Se folosesc rădăcinile foarte bine dezvoltate ale plantei, ramificate, cu coaja de culoare bej-cenuşie şi cu un gust puternic picant. Deşi e foarte folosit în alimentaţie, ghimbirul este considerat o plantă medicinală de primă mână, sute de studii medicale foarte bine documentate fiindu-i consacrate în ultimii ani.

 

 

GHIMBIR DETOX

 

Produsul acționează pe 5 căi simultan pentru o detoxifiere puternică a organismului:

Elimină constipația și extrage excesul de apă din țesuturi, prin aceasta ducând la scăderi masive în greutate la majoritatea utilizatorilor într-un timp foarte scurt.

Combate obezitatea și îngrășarea – prin stimularea tranzitului intestinal și prin reglarea apetitului alimentar, acest remediu asigură o reglare naturală a greutătii. Mai mult, ghimbirul acționează asupra metabolismului, asa cum vom vedea în continuare.

Mărește rata metabolismului, ceea ce conduce la arderea mai multor calorii de către organism. Anumite studii au demonstrat că ghimbirul poate crește rata metabolică a organismului cu până la 20%.

Inhibă apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematică, ceea ce ajută la ținerea unui regim alimentar sănătos, care să ajute la un slăbit natural și de durată.

Catalizeaza eliminarea substantelor toxice și deșeurilor de metabolism  din organism, pe mai multe căi simultan, produsul fiind deopotrivă diuretic, laxativ și sudorific. Este, din aceste motive, recomandat ca remediu drenor în sute de afecțiuni produse de intoxicarea cronică a organismului, de la boala reumatică sau canceroasă, la bolile autoimune sau metabolice.

Stabilizează glicemia, împiedicând hipersecreția de insulină, ceea ce se reflectă, între altele prin prevenirea depunerii excesive de țesut adipos. Un studiu, publicat în revista de Medicina Complementara, arată o legătură puternică și cel puțin interesantă între consumul de ghimbir și indicatorii glicemici ai pacienților cu diabet de tip 2. Ce este foarte interesant este că, în timp ce medicamentele alopate, specifice acestei afecțiuni cresc riscul cardiovascular, ghimbirul scade acest risc. Şi cel mai important lucru: nici unul din participanţii la studiu nu s-a confruntat cu efecte adverse la consumul de ghimbir, în condiţiile în care medicaţia chimică împotriva diabetului are efecte nocive asupra organismului.

 

Susține digestia, mai exact acest remediu stimulează secreţia de sucuri digestive şi îmbunătăţeşte peristaltismul digestiv

 

 

Ingrediente/capsulă:

extract hidroetanolic 20:1 din radacina de  Ghimbir (Zingiber officinale), cu min. 5% gingeroli – 160 mg;  pulbere din  radacina de Ghimbir (Zingiber officinale) – 120 mg; capsula tare de gelatina; extract hidroetanolic uscat 4-7:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din scoarta de Crusin (Rhamnus frangula),cu min. 15% glucofrangulin – 60 mg; extract hidroetanolic uscat 8:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu coloidal) din fructe de Senna (Cassia angustifolia) -  60 mg.   

 

Mod de utilizare:

Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

 

Acțiuni fiziologice:

Ghimbir: sustine digestia; contribuie la functionarea normala a tractului intestinal; sustine vitalitatea si energia; util in caz de oboseala; are proprietati tonice care contribuie la rezistenta in caz de oboseala; sustine sistemul imunitar, are proprietati antioxidante.

Crusin: sustine peristaltismul, contribuie la functionarea normala a intestinelor; sustine rezistenta organismului in conditii ambientale severe.

Senna: ajuta la mentinerea regularitatii intestinale; sustine tranzitul intestinal; sustine confortul digestiv optim; utila  in mentinerea functiilor fiziologice de purificare a organismului; sustine functia tractului intestinal.

Precautii: Persoanele varstnice incep cura cu jumatate din doza recomandata, ajungand la aceasta dupa cateva zile de acomodare.

 

Contraindicații:

Sarcina, alaptare, copii sub 2 ani, obstructii intestinale, ulcere sau boli inflamatorii intestinale, apendicita.

 

Prezentare

flacon cu 60/ 120 capsule.

Review-uri
Scrie parerea ta despre Ghimbir Detox 120 capsule
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2024 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.