Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Sucuri Bio
Graviola BIO – Suc 100% pur, 500 ml
Adauga la WishlistManufacturer >>
Graviola BIO – Suc 100%  pur, 500 ml
Economiseşti9.50 Lei

Graviola BIO – Suc 100% pur, 500 ml

-10%95.00 Lei85.50 Lei

SKU: 1002

Cantitate:

Sucul 100% pur din Graviola este folosit în principal în sistemele de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru infecţii parazitare şi cancer. De asemenea, este folosit în unele sisteme de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru proprietăţile sale sedative şi antispasmodice.

Descriere

Graviola BIO – 100% pur

 

Graviola este un pom tropical, drept, veşnic verde, înalt de 5-6 m, cu frunze mari, lucioase de o culoare verde închis. Acesta produce un fruct mare, în formă de inimă, comestibil cu diametru de 15-23 cm, este de culoare galbenă şi are pulpă albă în interior. Fructul este popular în America de Sud.

 

Persoanele care practică medicina tradiţională bazată pe plante medicinale au atribuit graviolei următoarele proprietăţi şi acţiuni: antihelmintic, antiparazitare, antipiretice, sedative, antispasmodice, nervine, hipotensive, anticonvulsive şi digestive.

 

Folosirea tradiţională a graviolei a fost înregistrată în sistemele de medicină bazate pe plante medicinale în următoarele ţări: Amazonia, Barbados, Borneo, Brazilia, Dominica, Guatemala, Guam, Guyana, Haiti, Jamaica, Madagascar, Malaezia, Peru şi Indiile de Vest.

 

Graviola este de un real ajutor și în cazul următoarelor afecțiuni:

  • colită
  • diaree
  • dizenterie, febre
  • hidropizie
  • suc
  • producţie de lapte de către glandele mamare
  • inflamaţii cavitate bucală
  • paraziţi
  • tranchilizant

 

Sucul 100% pur din Graviola este folosit în principal în sistemele de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru infecţii parazitare şi cancer. De asemenea, este folosit în unele sisteme de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru proprietăţile sale sedative şi antispasmodice.

Pe lângă gustul foarte dulce şi plăcut, Graviola conţine o varietate impresionantă de nutrienţi, vitamine, antioxidanţi esenţiali şi alte minerale folositoare si nu conţine grăsimi nesaturate sau colesterol.

 

Sucul 100% pur din Graviola conţine o cantitate echilibrată de fibre dietetice care ajută la prevenirea absorbţiei colestorului în intestine. Are, de asemenea, o proporţie echilibrată de sodiu-potasiu. Un nivel bun de potasiu în organism ajută ritmul cardiac şi tensiunea arterială.

 

Proprietăţi chimice:

Din punct de vedere fitochimic graviola este bogată în diverse lactone şi alcaloizi izoclinolinici, conţine cantităţi variate a unui nou grup de substanţe chimice considerate a fi active din punct de vedere biologic, denumite Acetogenine Annonaceous.

 

Activitate citostatică:

Acetogeninele au arătat oprirea dezvoltării celulelor tumorale la celulele MCF-7/Adr din adenocarcinomul mamar la oameni rezistent la adriamicină.

 

Mod de utilizare:

Adulţi: 50 ml pe zi.

Copii mai mici de 16 ani: 30 ml pe zi.

Acest produs nu este conceput pentru a fi folosit la bebeluşi.

Este de preferat să se bea sucul cu jumătate de oră înainte de masă.


Ingrediente:

Suc de Graviola (Annona Muricata) 100% pur, cultivat organic.


Efecte:

Sucul de Graviola 100% pur se utilizeaza în principal în sistemele de medicină tradiţională bazată pe plante medicinale pentru infecţii parazitare, cancer, pentru proprietăţile sale sedative şi antispasmodice. Furnizeaza un aport consistent de nutrienti antioxidanti, vitamine si minerale menite sa revitalizeze organismul.

 

 

Atentionari: Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa solicite avizul consultantului de specialitate inainte de utilizarea produsului. 

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se pastra la frigider dupa ce este deschis. Sucul este 100% natural, gustul, culoarea sau consistenta acestuia putand varia de la lot la lot, fara ca acesta sa afecteze calitatea si eficacitatea produsului.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

 

 


Prezentare: volum net 500 ml

 

Review-uri
Scrie parerea ta despre Graviola BIO – Suc 100% pur, 500 ml
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2024 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.