Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Promotii
3+1 GRATIS PROBIOTIC COMPLEX 60 Capsule
Adauga la WishlistManufacturer >>
3+1 GRATIS PROBIOTIC COMPLEX 60 Capsule

3+1 GRATIS PROBIOTIC COMPLEX 60 Capsule

120.00 Lei

SKU: 4467-CLONE-1681212573

Cantitate:

 

3+1 GRATIS PROBIOTIC COMPLEX 60 Capsule

Probiotice Complex vizează refacerea florei normale, adică popularea cu microbi „buni” a tubului digestiv, în special intestinul subțire și cel gros, segmente cu populație microbiană bogată în mod fiziologic.

 

 

Descriere

3+1 GRATIS PROBIOTIC COMPLEX 60 Capsule

 

Probiotice Complex vizează refacerea florei normale, adică popularea cu microbi „buni” a tubului digestiv, în special intestinul subțire și cel gros, segmente cu populație microbiană bogată în mod fiziologic. De asemenea, pot restabili echilibrul microbian, de exemplu în sindromele de suprapopulare bacteriană intestinală ce se manifestă prin diaree, balonare, borborisme, flatulenta și crampe abdominale.

 

Lactobacillus acidophilus: are rol în sinteza vitaminei B și în asimilarea aminoacizilor. De asemenea, unele tipuri de Lactobacillus acidophilus în prezența bilei și a oxigenului reduc nivelul colesterolului, ceea ce îl recomandă și în dieta bolnavilor cardiovasculari. Cancerul colorectal a atins cote alarmante în societatea modernă și de aceea Lactobacillus acidophilus nu ar trebui să lipsească din dieta zilnică.

 

Streptococcus thermophilus: ajută persoanele care au intoleranță la lactoză, să digere produsele lactate. Bacteriile descompun lactoza și zahărul din lapte, care pentru persoanele cu intoleranță la lactoză sunt greu de digerat.

Lactobacillus rhamnosus: este benefic în prevenirea și tratamentul diferitelor tipuri de diaree, inclusiv a diareei cu rotavirus, atât la copii cât și la adulți. L. rhamnosus poate fi benefic în prevenirea diareei asociate administrării antibioticelor și a diareei nosocomiale (infecții intraspitalicești). Lactobacillus rhamnosus poate reduce riscul de diaree a călătorului.

 

Lactobacillus salivarius: s-a dovedit a fi de folos în ameliorarea flatulenței, în ameliorarea simptomelor la indivizii care suferă de sindrom de colon iritabil.

 

Bifidobacterium bifidum: poate reduce șansele de diaree acută și riscul de infecții cu E. coli și contribuie la menținerea homeostazei vaginale. Echilibrul microbian intestinal este important pentru sistemul digestiv al persoanelor. Unii oameni mențin acest echilibru doar prin alimentație, unde alții iau probiotice, care sunt suplimente microbiene. B. bifidum este un microb intestinal important.

 

Ingrediente/capsulă:

 

agenti de încărcare: fosfat dicalcic, celuloză microcristalină; capsulă: hidroxipropilmetilceluloză; agenţi antiaglomeranţi: saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu; Colonii de bacterii lactice (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum).

 

Conţine

1 capsulă

 

-          Lactobacillus acidophilus

-          Lactobacillus rhamnosus

-          Lactobacillus salivarius

-          Streptococcus thermophilus

-          Bifidobacterium bifidum

 

1 x 109 UFC*

0,01 x 109 UFC *

0,01 x 109 UFC *

0,01 x 109 UFC *

0,01 x 109 UFC *

* UFC – unităţi formatoare de colonii

 

Mod de utilizare:

Pentru copii de la 12 ani şi adulţi: 1 -2 capsule pe zi în timpul mesei.

 

Prezentare:

Flacon cu 60 capsule.

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2024 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.