Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Capsule și tablete
Ginkgo Biloba Extract 60 tablete
Adauga la WishlistManufacturer >>
Ginkgo Biloba Extract 60 tablete
Economiseşti2.00 Lei

Ginkgo Biloba Extract 60 tablete

-7%30.00 Lei28.00 Lei

SKU: 1212

Cantitate:

Extractul din frunza Ginkgo (Ginkgo biloba) contribuie la circulația sanguină la nivel cerebral, ajută la menținerea funcției cognitive, stimulează procesele de memorare și capacitățile mentale, crește eficiența metabolismului, regularizează neurotransmițătorii și stimulează nivelul de oxigen din creier.

 

Flacon cu 60 tablete.

Descriere

Ginkgo Biloba Extract 60 tablete

 

Ginkgo biloba este unul dintre cele mai vechi specii de copac. Acesta este capabil să supravieţuiască până la 1000 de ani şi poate ajunge la o înălţime de 120 de metri. Ginkgo biloba este o plantă medicinală cu ramuri scurte, frunze în formă de evantai, fructe necomestibile, şi produce un miros puternic. În scop terapeutic sunt utilizate frunzele şi fructele de ginkgo.


 

Frunza de Ginkgo biloba este un adevărat rezervor de substanţe active, predominant flavonoizi, acizi organici şi substanţe fenolice.

 

Extractul din frunza Ginko (Ginko biloba) contribuie la circulația sanguină la nivel cerebral, ajută la menținerea funcției cognitive, stimulează procesele de memorare și capacitățile mentale, crește eficiența metabolismului, regularizează neurotransmițătorii și stimulează nivelul de oxigen din creier.

Efectele terapeutice ale frunzelor de Gingko Biloba: neurotropice,  antioxidante la nivelul creierului,  vasodilatatoare la nivelul arterelor,  venelor si capilarelor, antiinflamatoare, antitrombotice, antispastice, activatoare a circulatiei sanguine, antialergice, antidepresive, antifungice, insecticide.

 

Ingrediente/capsulă:

Extract frunză uscată Ginkgo (Ginkgo Biloba) (50:1) 5 mg extract (echivalentul a 250 mg frunza), pulbere frunză gingko (Ginko biloba) 250 mg, maltodextrină, agenţi de încărcare: celuloză microcristalină, fosfat dicalcic, agenţi antiaglomeranţi: săruri de magneziu ai acizilor graşi, dioxid de siliciu, agent de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză, agenţi de glazurare: glicerină, ceară carnauba.

 

Mod de utilizare:

1-6 comprimate pe zi, pentru adulți.

 

 

Prezentare: Flacon cu 60 comprimate.

Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2021 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.