Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Capsule și tablete
Ghimbir Extract Forte 60 capsule
Adauga la WishlistManufacturer >>
Ghimbir Extract Forte 60 capsule
Economiseşti3.00 Lei

Ghimbir Extract Forte 60 capsule

-5%55.00 Lei52.00 Lei

SKU: 1026

Cantitate:

Este o plantă provenită din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevărat rezervor de fructe şi de plante de leac pentru întreaga planetă. Deşi e foarte folosit în alimentaţie, ghimbirul este considerat o plantă medicinală de primă mână, sute de studii medicale foarte bine documentate fiindu-i consacrate în ultimii ani.

 

Flacon cu 60 capsule

Descriere

GHIMBIRUL (Zingiber officinalis)

Este o plantă provenită din India, o regiune legendara, care de-a lungul mileniilor s-a dovedit a fi un adevărat rezervor de fructe şi de plante de leac pentru întreaga planetă.

Se folosesc rădăcinile foarte bine dezvoltate ale plantei, ramificate, cu coaja de culoare bej-cenuşie şi cu un gust puternic picant. Deşi e foarte folosit în alimentaţie, ghimbirul este considerat o plantă medicinală de primă mână, sute de studii medicale foarte bine documentate fiindu-i consacrate în ultimii ani.

 

Beneficii Ghimbir extract Forte

 

Guta – ghimbirul catalizează mobilizarea și eliminarea acidului uric din țesuturi, calmând crizele de gută și ajutând la eliminarea lor.

 

Stări de greaţă şi vomă - ghimbirul inhibă, prin acţiunea asupra sistemul nervos central reflexul vomitiv, îndepărtând senzaţiile neplăcute de greaţă. Este un remediu extrem de eficient pe termen scurt. Totuşi, pentru înlăturarea acestei probleme este necesar un consult medical amănunţit, pentru a se constata şi trata cauza care produce accesele de vomă.

 

Cancer – gingerolul, un principiu activ din ghimbir, este un puternic inhibitor al dezvoltării celulelor maligne. Proliferarea formațiunilor canceroase este pur și simplu blocată în prezența extractului de ghimbir și aceasta în foarte multe afecțiuni oncologice. Mai mult, în unele celule canceroase ghimbirul activează așa-numita apoptoză, adica moartea programată a unor celule, care altfel s-ar divide încontinuu, constituind ceea ce numim formațiuni tumorale. Dintre localizările bolii canceroase, în care ghimbirul s-a dovedit a fi activ menționăm: cancerul mamar, cancerul de colon, cancerul de rect, cancerul ovarian, cancerul renal, cancerul de piele, precum și în limfoame.

 

Boala reumatică – substanțele active, concentrate în extractul de ghimbir, sunt un foarte puternic antiinflamator general și, mai ales, articular. Ca atare, o cură cu acest remediu ajuta la reducerea inflamației articulare, diminuează durerea, crește mobilitatea. Pe ansamblu, ghimbirul ajută la recăpătarea functiei articulatiilor afectate de diferite forme de reumatism: artrita si poliartrita reumatoida, osteoartrita, artroza etc.

 

Tromboză – dr. Janssen a studiat în 1996 efectele tratamentului cu ghimbir asupra trombozelor la pacienţii cu tulburări cardiovasculare grave. Administrarea ghimbirului, vreme de 2-3 luni, a avut asupra majorităţii lor efecte spectaculoase, încetinind viteza de coagulare a sângelui, împiedicând formarea cheagurilor de mari dimensiuni şi migrarea acestora.

 

Dispepsie, balonare –ghimbirul ajută la digestie, împiedică formarea gazelor intestinale şi ajută la ţinerea sub control a proceselor de fermentaţie din tubul digestiv. Datorită adaosului de Ghintura, Anghinare și Armurariu din compozitie, efectul anti-balonare este mult amplificat.

 

Memoria – ghimbirul îmbunătățește funcționarea creierului, în special a zonelor care țin de memoria de scurtă și lungă durată. Un studiu american a arătat că administrarea pe termene medii și lungi a ghimbirului micșorează riscul apariției dementelor, ajută la menținerea performanțelor mentale și îmbunătățește calitatea vieții persoanelor peste 60 de ani.

 

Diabetul – este corectat cu ajutorul extractelor din acest produs, care micșorează glicemia, cresc receptivitatea organismului la insulină, diminuează riscul apariției complicațiilor cadiovasculare sau neurologice.

 

Trigliceridele și colesterolul – sunt normalizate după o cură de 2-3 luni cu acest produs, care reglează în mod natural metabolismul grăsimilor și zahărului. Adaosul de Anghinare din compoziție stimulează excreţia colesterolului prin bilă și scade nivelul de colesterol din sânge.

 

Ingrediente/capsulă: 

Ghimbir (Zingiber officinale), rădăcină, extract hidroalcoolic 20:1 cu min. 5% gingeroli: 160mg; Ghimbir (Zingiber officinale), rădăcină pulbere:120mg; capsulă de gelatină; Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos uscat cu min. 2,5% derivați de acid cafeic: 40mg; Ghințură (Gentiana lutea), rădăcină, pulbere: 40mg; Armurariu (Silybum marianum), fructe, extract hidroalcoolic 40-50:1 uscat cu 80% silimarină: 40mg.

 

Mod de utilizare

Câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

 

Acțiuni fiziologice:

Susține valorile normale ale trigliceridelor, al colesterolului seric și funcționarea normală a ficatului și pancreasului; contribuie la buna funcționare a vezicii biliare și a aparatului digestiv.

 

Prezentare:

Flacon cu 60 capsule

Review-uri
Scrie parerea ta despre Ghimbir Extract Forte 60 capsule
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2024 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.