Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Capsule și tablete
MSM Natural capsule 180 capsule
Adauga la WishlistManufacturer >>
MSM Natural capsule 180 capsule
Economiseşti6.00 Lei

MSM Natural capsule 180 capsule

-5%120.00 Lei114.00 Lei

SKU: 1025

Cantitate:

Produsul este conceput pentru prevenirea și combaterea afecțiunilor articulare cauzate de uzură, procese auto-imune sau degenerative și conține cele mai puternice remedii contra afecțiunilor articulare. Eficiența formidabilă a acestui produs se datorează asocierii a două categorii de ingrediente 100% naturale.

 

Flacon cu 180 capsule

Descriere

MSM Natural 180 capsule

 

Produsul este conceput pentru prevenirea și combaterea afecțiunilor articulare cauzate de uzură, procese autoimune sau degenerative și conține cele mai puternice remedii contra afecțiunilor articulare. Eficiența formidabilă a acestui produs se datorează asocierii a două categorii de ingrediente 100% naturale:

1. Antiinflamatoarele articulare, categorie din care face parte extractul de Salcie albă și Curcuma. Extractul de salcie albă este standardizat în salicină – fiind o adevărată aspirină de origine biologică. Acesta are un efect antiinflamator si anti-durere foarte puternic, fiind eficient în afecțiunile reumatice și în afecțiunile spatelui (discopatii, spondilite).

Produsul conține pulvis din rădăcină Curcuma longa din agricultură certificată ecologic. Curcuma este numită planta-fenomen, fiindu-i dedicate mii de studii medicale, ce o recomandă contra: reumatismului – două luni de cură redau mobilitatea, reducând durerea și disconfortul articular.

2. Reconstitutivele articulare – sunt produse naturale care ajută la refacerea țesuturilor distruse de procesele degenerative, autoimune, inflamatorii etc. Din această categorie fac parte Cartilajul de rechin și Metil-sulfonil-metanul (MSM).

Cartilajul de rechin este o componenta care ajută la refacerea articulaţiilor şi le redă mobilitatea.

Metil-sulfonil-metanul (MSM) este o sulfur nemetalică foarte raspandită în natură. Aceasta substanță are un rol esențial în susținerea proceselor de creștere și regenerare ale țesuturilor.

 

Ingrediente/capsulă

MSM natural cristalizat: 470mg; Capsula tare de gelatina; Salcie (Salix alba), coaja, extract hidroalcoolic uscat cu min. 25% salicina-20mg; Gheara-diavolului (Harpagophytumprocumbens), extract apos uscat cu min. 2,5% harpagozide: 20mg; Cartilaj de rechin: 20mg; Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom, pulbere: 20mg.

 

Mod de utilizare

2-4 capsule/zi.

 

Este un supliment dedicat afecțiunilor reumatice de toate tipurile, fiind un adjuvant important în toate afecțiunile care deterioreaza țesuturile elastice.

 

 

Are rol benefic în:

  • bolile articulare
  • menținere a sănătății pielii, oaselor și a părului
  • reducerea durerilor osteoarticulare și musculare
  • îmbunătățirea structurii și mobilității articulare

 

 

Indicații:

Osteoartrita, artrita și poliartrita reumatoidă, artrita psoriazica, artroza, lombosciatica, spondiloza, spondilita, fibromyalgia, nevralgii diverse, refacere după fracturi, luxații, entorse, refacere după ruptur muscular.

 

 

Prezentare: Flacon cu 180 capsule

Review-uri
Scrie parerea ta despre MSM Natural capsule 180 capsule
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2024 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.