Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Capsule și tablete
MSM Natural capsule 180 capsule
Adauga la WishlistManufacturer >>
MSM Natural capsule 180 capsule
Economiseşti6.00 Lei

MSM Natural capsule 180 capsule

-5%120.00 Lei114.00 Lei

SKU: 1025

Cantitate:

Produsul este conceput pentru prevenirea și combaterea afecțiunilor articulare cauzate de uzură, procese auto-imune sau degenerative și conține cele mai puternice remedii contra afecțiunilor articulare. Eficiența formidabilă a acestui produs se datorează asocierii a două categorii de ingrediente 100% naturale.

 

Flacon cu 180 capsule

Descriere

MSM Natural 180 capsule

 

Produsul este conceput pentru prevenirea și combaterea afecțiunilor articulare cauzate de uzură, procese auto-imune sau degenerative și conține cele mai puternice remedii contra afecțiunilor articulare. Eficiența formidabilă a acestui produs se datorează asocierii a două categorii de ingrediente 100% naturale:

1. Antiinflamatoarele articulare, categorie din care face parte extractul de Salcie albă și Curcuma. Extractul de salcie albă este standardizat în salicină – fiind o adevărată aspirină de origine biologică. Acesta are un efect antiinflamator si anti-durere foarte puternic, fiind efficient în afecțiunile reumatice, în afecțiunile spatelui (discopatii, spondilite).

Produsul conține pulvis din rădăcină Curcuma longa din agricultură certificată ecologic. Curcuma este numită planta-fenomen, fiindu-i dedicate mii de studii medicale, ce o recomandă contra: reumatismului – două luni de cură redau mobilitatea, reducând durerea și disconfortul articular.

2. Reconstitutivele articulare – sunt produse naturale care ajută la refacerea țesuturilor distruse de procesele degenerative, auto-imune, inflamatorii etc. Din această categorie fac parte Cartilajul de rechin și Metil-sulfonil-metanul (MSM).

Cartilajul de rechin este o componenta care ajută la refacerea articulaţiilor şi le redă mobilitatea.

Metil-sulfonil-metanul (MSM) este o sulfur nemetalică foarte raspandită în natură. Aceasta substanță are un rol esențial în susținerea proceselor de creștere și regenerare ale țesuturilor.

 

Ingrediente/capsulă

MSM natural cristalizat: 470mg; Capsula tare de gelatina; Salcie (Salix alba), coaja, extract hidroalcoolic uscat cu min. 25% salicina-20mg; Gheara-diavolului (Harpagophytumprocumbens), extract apos uscat cu min. 2,5% harpagozide: 20mg; Cartilaj de rechin: 20mg; Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom, pulbere: 20mg.

 

Mod de utilizare

2-4 capsule/zi.

 

Este un supliment dedicat afecțiunilor reumatice de toate tipurile, fiind un adjuvant important în toate afecțiunile care deterioreaza țesuturile elastice.

 

 

Are rol benefic în:

  • bolile articulare
  • menținere a sănătății pielii, oaselor și a părului
  • reducerea durerilor osteoarticulare și muscular
  • îmbunătățirea structurii și mobilității articulare

 

 

Indicații:

Osteoartrita, artrita și poliartrita reumatoidă, artrita psoriazica, artroza, lombosciatica, spondiloza, spondilita, fibromyalgia, nevralgii diverse, refacere după fracturi, luxații, entorse, refacere după rupture muscular.

 

 

Prezentare: Flacon cu 180 capsule

Review-uri
Scrie parerea ta despre MSM Natural capsule 180 capsule
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2023 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.