Comandă telefonic 0734 939 393 Contul meuDespre noiContact
MeniuCăutare
healthnutrition.ro
Promotii
Pachet 3+1 CADOU Merișor BIO suc 100% pur 500ml
Adauga la WishlistManufacturer >>
Pachet 3+1 CADOU Merișor BIO suc 100% pur 500ml

Pachet 3+1 CADOU Merișor BIO suc 100% pur 500ml

225.00 Lei

SKU: SKU-P3+1MSP

Cantitate:

Sucul 100% pur de merişoare este excelent pentru sistemul cardiovascular, restabileşte nivelul colesterolului, inhibă creşterea celulelor canceroase, previne infecţiile (răceala, infecţii respiratorii etc) în plus, completează şi curele de slăbire: acizii organici din afinele roşii au capacitatea de a reduce depozitele de grăsime, în doar câteva săptămâni.

 

Pachetul conține:

3x Merișor BIO suc 100% pur 500ml

1x Merișor BIO suc 100% pur 500ml CADOU

Descriere

Pachet 3+1 CADOU Merișor BIO suc 100% pur 500ml

 

Pachetul conține:

3x Merișor BIO suc 100% pur 500ml

1x Merișor BIO suc 100% pur 500ml CADOU

 

Merişor (Vaccinium macrocarpon) este un arbust sub formã de tufã, înalt de pânã la 30cm. Creşte în zonele de munte, la peste 1.300 m altitudine, pe pajişti şi în luminişuri. Are tulpini ramificate şi frunze alungite, mai rotunjite spre vârf, mai închise la culoare pe faţă superioarã. Florile cresc pe vârfuri, grupate câte douã-trei, au formã de clopoţei şi culoare alb-roz,cu câte cinci petale unite. Fructele sunt mici, zemoase, albe la început şi roşii ulterior.

 

În compoziţia merisorului veţi regăsi acizi (citric, lactic), proteine, vitamina A, B1, B2, B3, C, E, dar şi uleiuri şi săruri minerale.

 

Consumul zilnic de merisor formează un zid de protecţie împotriva bacteriilor patogene, cum ar fi E.coli, Helicobacter pylori (responsabilă pentru ulcerul gastric), Streptococcus mutans (principala responsabilă pentru cariile dentare).

 

Responsabile pentru acest beneficiu medical sunt proantocianidele din merişoare: acestea acţionează împotriva diferitelor bacterii, evitând fixarea lor la mucoasa anumitor organe.

 

Această implicare a merişoarelor la nivel bacterian se poate traduce printr-un suport de bază faţă de organismul uman.

 

Scăderea numărului de infecţii implică şi reducerea administrării antibioticelor în exces, problemă ce afectează copiii, dar şi adulţii la nivel global.

 

În plus, s-a mai demonstrat ştiinţific că merişoarele au un impact pozitiv în ceea ce priveşte lupta împotriva tumorilor maligne.

 

Merişoarele devin un real sprijin pentru organism şi în faţa bolilor reumatice – antioxidanţii din merisor neutralizează radicalii liberi din organism.

 

Sucul 100% pur de merişoare este excelent pentru:

 

  • sistemul cardiovascular
  • restabileşte nivelul colesterolului
  • inhibă creşterea celulelor canceroase
  • previne infecţiile (răceala, infecţii respiratorii etc)

 

În plus, completează şi curele de slăbire: acizii organici din afinele roşii au capacitatea de a reduce depozitele de grăsime, în doar câteva săptămâni.

 

Merişoarele te pot ajuta să scapi şi de pietrele la rinichi, reduc riscul apariţiei osteoporozei, întăresc sistemul osos, fiind o sursă bogată de calciu.

Suc 100% pur BIO de merişoare – beneficii

O cura cu suc de merişoare, timp de câteva săptămâni, poate fi un miracol pentru corpul tău, aşa cum am confirmat şi în rândurile de mai sus.

 

Mod de utilizare:

Adulţi: 30 ml pe zi.

Copii mai mici de 16 ani: 15 ml pe zi. 

 

Acest produs nu este conceput pentru a fi folosit la bebeluşi.

Este de preferat să se bea sucul cu jumătate de oră înainte de masă.

 

Ingrediente: Suc de Merisor (Vaccinium macrocarpon) 100% pur, cultivat organic. 

          

Efecte:  Sucul 100% pur de merişoare este excelent pentru sistemul cardiovascularrestabileşte nivelul colesterolului, inhibă creşterea celulelor canceroaseprevine infecţiile (răceala, infecţii respiratorii etc). In plus, completeze şi curele de slăbire: acizii organici din afinele roşii au capacitatea de a reduce depozitele de grăsime, în doar câteva săptămâni. Merişoarele te pot ajuta să scapi şi de pietrele la rinichireduc riscul apariţiei osteoporozei, întăresc sistemul osos, fiind o sursă bogată de calciu.

Sucul de merişoare acţionează împotriva cancerului în primul rând datorită proantocianidinei – un antioxidant de 20 de ori mai puternic decât vitamina C.

 

Prezentare: volum net 500 ml

Review-uri
Înscrie-te gratuit la newsletter-ul nostru lunar
pentru o doză de inspirație!
ContactTermeni și condițiiConfidențialitate și politica de cookie-uri
Copyright 2024 Health Nutrition - Produse BIO, pentru sănătatea ta!. Toate drepturile rezervate.